Videl niekto film tajomstvo "secret" zaujmalo by ma co si o tom myslite??
mam sice nato vytvoreny svoj nazor alle ak to niekto videl zaujmal by aj iny uhol pohladu na tento film ak sa to tak da nazvat.co myslite je to vôbec mozne ???môze to tak fungovat??
nevidela som, začala som čítať knihu, ale po druhej strane mi došlo že celá kniha bude o tom istom
je to jednoduché, ak pozitívne myslíš, tak by sa ti malo zdať všetko na svete pozitívne a všetko je super, krásne...ale bohatým sa človek nestane keď na to bude len myslieť, treba preto aj niečo robiť , čiže film či kniha majú ľudí len pozitívne naladiť a dodať nádej
Videla som to, teda do polky, potom ma to unudilo...... A myslím, že to funguje, ale je to skôr o tom, ako si to pripustíme k telu ako o nejakom....osude....
videla som.. popravde, ja na tieto duchovné spojenia aj celkom verím, mám s tým dobrú skúsenosť, ale ten film bol o ničom - neustále tam opakovali TO ISTE zrejme kvoli amikom, aby tomu vsetci porozumeli....
podla mna je to p... . nielenze ma to nebavilo a nepacili sa mi ty herci este aj tam trepu dajake blbosti ako lahko vsetko ide. jasne ze hej! preco potom niesme vsetci bohate svetove celebrity?
film som nevidela,...ale nakolko daavam prednost knihaam, tak som si precitala knihu .....a myslim, ze to funguje....len to nie je take lahke ako sa to vidiii....
Verim v silu myslienok... Jasne, ze hej. Svojimi myslienkami si tvorime svoj svet. Ale v the Secret to preniesli az do extremu podla mna. Do davovej psychozy. Dobru myslienku nalozili do komercnej nadoby pre masy. V podstate tam totiz tvrdia, ze treba rozmyslat LEN pozitivne. LEN v dobrom, LEN o tom, ze no urcite budem bohaty, ano urcite sa stanem hviezdou... a to je podla mna strasna hlupost.
The Secret totiz neuci, ze nasim zelaniam to trva a nie vzdy sa podaria presne ako chceme. Ludia si totiz po pozreti Secretu povedia, ze budu rozmyslat pozitivne a len pozitivne... tym padom ak sa nieco nepodari, su sklamani a nahnevani... a dalej uz neveria. alebo nadalej fanaticky dufaju v dobre a nevsimaju si, ze to naozaj nejde tou cestou ktorou chcu aby to islo. a vidia len tu svoju cestu.
Precitajte si Sila Mysle knizku. Tam je ta pointa podana ovela lepsie.
podla mna je ten film z casti pravda ale je tam vela hovadin za vela veci si clovek môze sam ale ak chce nieco dokazat tak mu nestaci len na to mysliet a cakat ze to pride samo.To sa mi zda byt daka hovadina.ak nieco chcete musite preto spravit co najviac aby ste to dokazali myslenie vas nato môze len pozitivne naladit
je to oblbovák. každý už dávno vedel o pozitívnom myslení. autorka akurát tak našla ľudí , ktorí fascinujúco rozprávajú o pozitívnom myslení ako o zázraku a spravila z toho senzáciu. človek si pri čítaní alebo pozeraní filmu buď povie že je to trápne takto si nahrabať na takom niečom peniaze,alebo ho to uchváti a nachvíľu má pocit ,že ak budem vkuse tak myslieť,tak svet gombička.Potom sa niečo stane,čo sa vymyká tomu ako si on predstavoval a uvedomí si ,že také fascinujúce to až nieje...o tomto je napísaných milión kníh,akurát ona to podala iným spôsobom,ktorí ľudí uchvátil.
princip ze myslienky tvoria realitu je znamy uz tisicrocia (staci pozriet budhizmus), ale ludska mysel este nedosiahla take vyvinove stadium (cest vynimkam), aby dokazala naplno vyuzit tuto silu. secret nie je urcite blbost (staci si pozriet problematiku kvantovej fyziky, podla ktorej je tento princip realny) a v podstate to nie je len o pozitivnom mysleni. tato oblast ma zaujima uz niekolko rokov ale musim sa priznat, ze vdaka navodu, ktory bol vo filme secret som minuly rok vyhral aut
P.S.: vsetko je to v sulade s najvyssou pravdou a ta je ze vsetko je comu naozaj veris tvori tvoju realitu
Čítala som, videla som aj film a venujem sa tejto sfére. Je tam zbytočne veľa príkladov, vďaka ktorým to celé znie ako rozprávka pre deti 3-5 rokov, ale podstata tam nie je presne zachytená. Nie je potrebné veriť, to je ťažké, stačí to precítiť, resp. cítiť sa akoby sme danú vec už mali, čo dosiahneme pomocou myšlienok. A, samozrejme, nedostanete konkrétnu vec či človeka, dostanete fyzický prejav vášho pocitu, čiže niečo čo vám bude ďalej spôsobovať daný pocit. A je len na vás aké myšlienky si vyberiete, či tie, ktoré vo vás budú stupňovať zlý pocit, alebo tie pri ktorých sa cítite úžasne. Odporúčam knihu Esther a Jerry Hicks - Dovoľ si čo chceš! tam je to vysvetlené lepšie, hoci je to ťažšie písaná kniha.
To, že sa cítime nešťastne, je spôsobené tým, že posudzujeme. Nepoznáme všetky fakty, a predsa to robíme, a nechávame sa ovplyvňovať tým kúskom, ktorý vôbec nemusí byť pravdivý. A potom sa cítime zle, nechávame "zdravý" úsudok, aby posudzoval, dovolíme mysli, aby nás ovládla tým nesprávnym spôsobom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inými slovami, keď je človek pesimista tak sa mu na ten just nebude dariť... a keď dakto pozitívne myslí, tak aj keď sa mu nedarí tak nevešia hlavu...
@stenatko prečo rozčuľovať?
@flussica funguje to tak
To vyzera na nejaku tazku knihu (uf), ja som sa zatial dostala len po zvieratkove leporelo od Ikaru =/..
je to jednoduché, ak pozitívne myslíš, tak by sa ti malo zdať všetko na svete pozitívne a všetko je super, krásne...ale bohatým sa človek nestane keď na to bude len myslieť, treba preto aj niečo robiť , čiže film či kniha majú ľudí len pozitívne naladiť a dodať nádej
takže je to milé, pekné a toť všio
Mam kamosa , ktory to vie... Proste to dokaze, co povie, preco sa rozhodne, to sa stane.
Ten clovek ma neuveritelne silny psychiku.
Akukolvek loz vam povie , uverite mu.
Ked vam on povie, ze existuju upiri , uverite mu.
Proste je to neuveritelne silna osobnost.
A takym ludom sa to dari.....
Mne napriklad, sa to nedari
Verim v silu myslienok... Jasne, ze hej. Svojimi myslienkami si tvorime svoj svet. Ale v the Secret to preniesli az do extremu podla mna. Do davovej psychozy. Dobru myslienku nalozili do komercnej nadoby pre masy. V podstate tam totiz tvrdia, ze treba rozmyslat LEN pozitivne. LEN v dobrom, LEN o tom, ze no urcite budem bohaty, ano urcite sa stanem hviezdou... a to je podla mna strasna hlupost.
The Secret totiz neuci, ze nasim zelaniam to trva a nie vzdy sa podaria presne ako chceme. Ludia si totiz po pozreti Secretu povedia, ze budu rozmyslat pozitivne a len pozitivne... tym padom ak sa nieco nepodari, su sklamani a nahnevani... a dalej uz neveria. alebo nadalej fanaticky dufaju v dobre a nevsimaju si, ze to naozaj nejde tou cestou ktorou chcu aby to islo. a vidia len tu svoju cestu.
Precitajte si Sila Mysle knizku. Tam je ta pointa podana ovela lepsie.
ak veris ze talizman ti prinasa stastie tak mu pripisujes pozitivne veci ktore sa ti stali aj ked on na tom nema ziadnu zasluhu!
P.S.: vsetko je to v sulade s najvyssou pravdou a ta je ze vsetko je comu naozaj veris tvori tvoju realitu
To, že sa cítime nešťastne, je spôsobené tým, že posudzujeme. Nepoznáme všetky fakty, a predsa to robíme, a nechávame sa ovplyvňovať tým kúskom, ktorý vôbec nemusí byť pravdivý. A potom sa cítime zle, nechávame "zdravý" úsudok, aby posudzoval, dovolíme mysli, aby nás ovládla tým nesprávnym spôsobom.