Kvetiny, hasiaci prístroj a tí čokli plus pán, čo si to nakameroval/odfotil na konci .. No neviem, nechcela by som byť asi škrtená takto naozaj, pri toľkej "ochote" ľudu .
@marleymt A ten pán s igelitkou, už medzi poslednými, keď prišiel a chvíľu stál a sledoval, že či to ako ukončia a bude môcť nastúpiť, alebo má ísť na druhý výťah..
@emo12395 Máš pocit, že zaútočiť na toho útočnika nie je reálne? Ja sa skôr čudujem, že tam nikto takto nezaútočil, lebo si viem predstaviť, že k niečomu takému priam musí vybúdzať inštinkt. -KKt ktorý útočí, jeho hlava vo výške pása, obe ruky zaneprázdnené, moment prekvapenia na tvojej strane a potreba rýchleho jednania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale koľko ľudí len tak odišlo
ja by som asi začala strašne revať na okolie a potom kopať toho "vraha" do gebule
Zľakla by som sa, ale snažila by som sa napadnutému pomôcť - či už vlastnou, alebo privolanou pomocou.