Táto točiaca panenka tu už bola veľakrát a teraz mi ju jedna diskusia pripomenula zas. Tak by ma NEzaujímalo, že do kt. strany sa vám točí, ale či jej viete rozkázať kam sa má točiť a najdôležitejšie aby sa aj minútu vôbec neotočila Mne sa napríklad ne
Asi to bude vypadať,že som debil, ale keď chcem, aby sa otáčala do opačného smeru, ako sa otáča, tak prstom prejdem po obrazovke ntb, tam, kde má nohu ,ale v opačnom smere, ako sa točí a ono to prejde do opačného smeru. Divnééé
Robí si čo chce, ale väčšinou ide proti smeru hod. ručičiek. Ten následný test je zaujímavý:"You responded as a right brained person to 0 questions, and you responded as a left brained person to 18questions." To by sa asi nedalo ani naschvál.
raz sa zacala tocit opacne a odvtedy mi dokazuje, ze je silnejsia. zastavit sa tiez na chvilu zastavila, ale to tak akoby prepla pred tym otocenim, myslim, ze to bol nejaky gif failure alebo sa spomalil pc, ved to neviem hocikedy a bolo to raz.
Ja som ti už povedala, že si to viem vedome prepnúť... to nie je, že sa mi to mení samé, ja sa na to nejako inak pozriem alebo inak zaostrím, neviem to ani popísať, bez nejakého väčšieho sústredenia
@rheia mne ide hlavne o to či jej dokážeš rozkázať aby sa neotáčala, t. j. aby ti neukázala chrbát..to málokto dokáže, viacerí potom dokážu kontrolovať jej otáčanie, ale sú takí, kt. ani to nevedia kontrolovať
je to picovina podla mna, zadivajte sa jej na boky, mozog je zmateny z toho ze ci je momentalne spredu alebo zozadu, a nahodne vyberie smer, toto ked ma nieco s hemisferami tak zjem obamove deti
s "ciarkami" ukoncujucimi nohy je hned jasne, do ktorej strany ide
@zeriavka mne skacká na jednej nohe chrbtom ku mne, netočí sa, len kýve tou nohou do strán ale možno to viem aj tak, aby to isté robila čelom ku mne ale toto už asi nie.. úspech je, že si ju viem prepínať a nechať ju skákať chrbtom ku mne
@myschka tak ale zaujímavé je na tom, že viacerí dokážeme rozkázať jej v tom momente kde sa má hýbať, dokonca aj to aby sa ti neotočila chrbtom a niektorí zase aby sa im z predu neotočila..neviem či to má niečo s hemisférami, ale isto to niečo znamená
@myschka ja mám tiež taký pocit niekedy, lebo keď ju donútim aby urobila jeden kruh do prava jeden do ľava a môžem to robiť aj 10 minút v kuse alebo ju prinútiť aby neurobila celý kruh tak to by znamenalo, že mám obe hemisféry narovnako? to je hovadina..ale aj tak to možno súvisí s nejakými mozgovými aktivitami
@potvorkape@rheia ja som si to tiež myslela a dokonca som sa hádala, že je to blbosť, ale to bolo ešte min. rok..potom som si zrazu uvedomila, že keď jej v hlave rozkážem, do kt. strany sa má točiť tak to spraví hneď, alebo sa točí len tak, že mi neukáže chrbát, niektorým zase neukáže brucho..proste keď chcem môžem jej rozkazovať aby menila smer každé otočenie..fakt to tak je ani ja som tomu predtým neverila
@potvorkape@mariquittka@rheia a hýbať sa hýbe, ale netočí keď si napríklad čítam článok naľavo tak tiež moje podvedomie vidí, že sa neotočí..teda nespraví ani jednu otočku doprava alebo doľava, len preskakuje ale keď jej rozkážem aby sa točila doprava alebo doľava tak sa bude točiť
@potvorkape@mariquittka@rheia síce sčasti súhlasím, že to nemá nič s hemisférami, zaujímavé je však na tom to, že kedykoľvek môžem zmeniť smer rotácie a prinútiť ju aby sa netočila...možno to súvisí s niečím iným ako hemisférami, ale s niečím určite
ved toto, s niečím to predsa súvisí, možno to bolo tak vymyslené lebo mne , čo som prevažne praváčka ( takže ľavá hemisfera) sa otáča na bicykli, aj rotane lepšie proti smeru...tak ked niečo tak skôr s praváctvom/ľaváctvom, ako s povahovými vlastnosťami hemisfér, lebo tam mi zas vychádza skôr tá pravá...ale je zo zaujímavé
ved aj mne...ja len že autori to točenie v smere/proti smeru možno z týchto dôvodov pripisujú hemisféram...ale bicykel, otáčanie sa v reálnom živote a táto figurína sú 2 rozdielne veci a podľa mna to nejako moc nevplýva...áále som sa nejako rozkecala....rada filozofujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
zastaviť som neskúšala,idem
@marleymt to s tým zastavením som myslela tak, že ti neukáže chrbát, že bude otočená len z predu
chvilku som skusala, zastavit neviem
ale keď čítam ide to proti smere
s "ciarkami" ukoncujucimi nohy je hned jasne, do ktorej strany ide
porovnávací test mi zas vyšiel 7-left, 11-right ...a ten obrázok...noo fakt je tajomstvo ukryté v jej zadku ako vravela @myschka
@tosom skús sa sústrediť na jej hlavu
@rheia @marleymt jak to robíte, že sa vám len chrbtom ukazuje a mne len predkom? ja sa pozerám na jej hlavu keď jej to rozkazujem a vy?
pred chvíľou sa mi po dlhej dobe krútila konečne do oboch strán a bude to tým, že som sa jej zadívala na zadok
a že vraj sa vôbec nehýbe, práve som narazila na tento článok
» www.wesolyaniolek.com/preco-rotujuca-...
ved toto, s niečím to predsa súvisí, možno to bolo tak vymyslené lebo mne , čo som prevažne praváčka ( takže ľavá hemisfera) sa otáča na bicykli, aj rotane lepšie proti smeru...tak ked niečo tak skôr s praváctvom/ľaváctvom, ako s povahovými vlastnosťami hemisfér, lebo tam mi zas vychádza skôr tá pravá...ale je zo zaujímavé
ved aj mne...ja len že autori to točenie v smere/proti smeru možno z týchto dôvodov pripisujú hemisféram...ale bicykel, otáčanie sa v reálnom živote a táto figurína sú 2 rozdielne veci a podľa mna to nejako moc nevplýva...áále som sa nejako rozkecala....rada filozofujem