zacala ma zaujimat tema Iluminati zmenia životy celebrit a chcu zaviest novy svetovy poriadok oni riadia tento svet a Mark Zuckeberg toho pozna každy nie? keby nie tak (vymyslel F Iluminati ho na to priviedli Bol to funkcny napad ako nalakat ludi aby s
ale inak tým že si nás odhalila budeš zlikvidovaná našimi slobodomurárskymi jednotkami a tvojej rodine budeš vymazaná zo spomienok pomocou podprahových vln z rádia za pomoci nových hitov od súčasnej nami dosadenej špičky popovej hudby
skupinka, ktorá VRAJ môže za komunizmus, demokraciu, nacizmus a sú to hlavne Židia atď.....keď som si dal dokopy posledné dve veci že Židia by stáli za vznikom nacizmu, tak som sa musel zasmiať
@skellington666 toto sa vážne pýtaš???.....šak najväčším nepriateľom nacistov sú Židia.....a ak tvoria Židia Iluminátov, tak to by museli zabíjať samých seba nie?? To nedáva logiku.....dokonca som počul, že Iluminát bol aj samotný Fuhrer, to už dupľom by bolo pritiahnuté za vlasy....
@fluptak hej vážen ... nacizmus židom pekne nahral do karát, od WW2 ich každý len lutuje lebo vraj si najviac vytrpeli.. nikde nie je písane že Ilumunatov tvoria všetci židia.. a čo je na tom vyzabíjať aj pár svojích ludí (bezvýznamných) pre vyšší ciel??
či bol Adolf iluminát to ti povedať neviem.. ale celá vojna bola pekne neplánovaná
@skellington666 popravde, ja tomu radšej nechcem veriť, lebo ak je pravda to, čo som o nich počul, tak by som si mohol hodiť slučku na krk......aby som bol presný, počul som, že je naplánovaná WW3 a keď skončí, zostanú len oni, a pár ľudí, ktorí im budú otročiť........radšej budem veriť, že máme "demokraciu" a budem veriť, že aj tu u nás bude možné nastoliť priamu demokraciu, a teda spoločnosť rovných občanov
kto sa z toho smeje tak nech si najprv o tom najde nejake informacie, je to pravda..niektore veci su mozno prehnane, co su o tom popisane, ale väcsina je pravda, vsetko to do seba zapada a vela veci dava zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
NATHAN! DO AKCIE!
Toto je naozaj smutne. Naozaj, naozaj smutne.
@nobile = vysvetli jej to
@admin
ze nemaju ludia nic ine na praci
ale pozor, teba uz vymyli.
Tu sa nebude dat nic vysvetlit. Tu sme proste kamaride skoncili a to sme ani nezacali.
Nie vsetci ludia su vzchopny prijat pravdu, respektive nie vsetci su jej hodni
Ona ukazala, ze na to jednoducho nema
či bol Adolf iluminát to ti povedať neviem.. ale celá vojna bola pekne neplánovaná