viem to. a myslim, ze celkom dobre. aj v reali aj na nete. nemam rada pretvarku u inych a zaroven ju dost vyuzivam u seba. paradox. a myslim, ze ak sa niekto pretvaruje, nemusi byt hned pokrytecky , ako tvrdi @tommyhot
ja sa vacsinou pretvarujem vtedy, ak nechcem, aby druhy vedel, co citim. hlavne ak som smutna alebo sklamana.
človek by mal mať vlastnú tvár a nie masku. Človek by mal byť tým čo skutočnosti je a nie zakoho sa vydáva. Človek nie je herec vo svojom živote. Keď robi človek pretvarky tak sa mu na to počase príde a môže dopadnúť veľmi zle a nikto mu už neuverí. A dôvera je to najdôležitešie a je ich aj kopec veci čo treba zaradiť do najdôležitejšich ale ja som vybrala práve dôveru.
Nepretvaruj sa lebo to nemá cenu, nie si profesionálný herec a maličká chybička ta pripraví o priateľstvo a lásku. Buď prirodzený a sam sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Robím to skoro stále.
ja sa vacsinou pretvarujem vtedy, ak nechcem, aby druhy vedel, co citim. hlavne ak som smutna alebo sklamana.
Ale tak niekedy sa to už proste nedá.
pripajám sa k vám moji drahí @bonita a @majo
aké krásne žily
nie,nevšímaj si ma
jéj,to je milé,vďaka
ja neviem, ja nemám ícékvé.
áno tento tento,presne
Nepretvaruj sa lebo to nemá cenu, nie si profesionálný herec a maličká chybička ta pripraví o priateľstvo a lásku. Buď prirodzený a sam sebou.