ale nejake to male mnozstvo by sa zislo, aspon na keksik, dopravu, vodu a tak, moze to byt aj bez alkoholu kludne, alebo pripadne s @blackrisq om oblubujeme vyberove krabicove vina za 0,89e
neznasam ale taky ten styl, idem do podniku, rozjebem tam 25e, opijem sa, pripijem nejake "akoze slecny" okolo seba, pocuvam pri tom odrhovaciu hudbu a pridem domov taxikom, vygrciam sa, lahnem a dalsi den mam cely den suchoty a prazdnu penazenku
Nám stačí Monster enerdži a tváre nie sa, že to s nami niečo robí. Používame to aj tak len ako kamufláž. Takže alkohol je fajn, ale nepotrebujem ho k zábave.
ano viem sa, ale ako tu uz bolo spomenute v @7 , s peniazmi to ide lahsie..a to nie je len vec mladeze ale celkovo dnesnej materialistickej spolocnosti
a co sa tyka alkoholu, samozrejme, bez problemov, aj ked obcas ho rada uvitam, no neviem preco tu koluje nazor, ze clovek co sa semtam opije automaticky sa bez toho zabavit nevie
@soa ! no neeee. ale šak srandujem,ja sa bavim furt,v robote,vo vlaku,vsade. aj ťera sme mali bryndzove hody a zadara som sa zabavila aj s jojom a origami
aj by som vedel ale neda sa napriklad kedysi sme hravali futbal bolo nas aj 10 aj viac a dnes sme najviac traja a kopeme si na ulici len tak lebo uz proste nema kto ten futbal hrat .... takze nic ine ako ten chlast mi neostava lebo fakt sa neviem zabavit len tak ze niekde idem s kamaratom no a teraz co ? budeme sa rozpravat stale o tom istom ? sice aj ked mam vypite rozpravame o tom isstom ale to uz je ine noo proste je to o tom ze kamarati sa nejako vytratili a z niektorych sa stali obycajne spiny takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A inak @7
... a k alkoholu sa nevyjadrujem
Mozes sa zabavit aj bez nich , ale ked nahodou potrebujes tak mas , lepsie ako potrebovat a nemat.
.
.
.
a fungujuce auto
neznasam ale taky ten styl, idem do podniku, rozjebem tam 25e, opijem sa, pripijem nejake "akoze slecny" okolo seba, pocuvam pri tom odrhovaciu hudbu a pridem domov taxikom, vygrciam sa, lahnem a dalsi den mam cely den suchoty a prazdnu penazenku
ale viem viem, skoro stále
ale inak
1. neviem, či som ešte mládež
2. s peniazmi je to lepšie
@bebekex Bea nebud dvojzmyselna hej,
a co sa tyka alkoholu, samozrejme, bez problemov, aj ked obcas ho rada uvitam, no neviem preco tu koluje nazor, ze clovek co sa semtam opije automaticky sa bez toho zabavit nevie
Veď zabaviť sa dá aj takmer bez okolitých podnetov, ak vám dostatočne šibe
to by malo podla mna patrit do inej ankety tie peniaze