no tak po tomto víkende si to dam preč lebo mne sa to aj tak neoplatí kedže ja som 100 sms určite neposlala max tak 5-10 a aj to preto lebo to bolo zadarmo inak moc neesemeskujem
ako ked sa to tak vezme tak je to vyhodna akcia lebo naozaj 10nasobne ustetris akurat ze tie svine mi zrusili kredit tak ich kaslem a ziadne euro im neodprajem
Citujem: "Vikendove SMS pokracuju do 31. 3 len za 1EUR na vikend. Najblizsi vikend este bez poplatku! Pre vypnutie sluzby poslite SMS do konca tyzdna VIKEND VYPNI na 12323"
@10 citujem "Uspešné vikendové SMS pokračujú. Na víkend 100 SMS len za 1EUR. Najbližší víkend ešte bez poplatku! Pre vypnutie služby pošlite SMS s textom VIKEND VYPNI na 12323"
Ja som si to uz vypal a poslali mi sms z textom, ze vikendove sms mi budu deaktivovane od zaciatku buduceho tyzdna... ak si to nedeaktivujete, automaticky vam to strhne 1 euro ci chcete alebo nie...
@21 tak nasli sme rozdiel preco su dva typy smsiek od T-mobile... pausalovy neobmedzene za 1 Eur vikend... easy mozu poslat 100 smsiek za 1 Eur na vikend... problem vyriešený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Kde mate pisane 100 SMS?? o com tocite??