zdravim az donedavna som bol prazdna schranka bez poznania vieri a osvietenia... potom som stretol cloveka kotry navzdy zmenil moj zivot... isiel som zo skoly ako kazdy den a spadol som do mlaky vody ktora bola nahromazdena v klasickej jame ktore mozme po
poviem vam k tomu tolko: mne sa pointa utopila tiez niekde v tom prapodivnom dazdivom mociary poznania, tak ako velkemu myslitelovi... a typek: uz ked si zalozil tuto diskusiu a vies o com si pisal, tak by sa pochopitelne ocakavalo aby si to vysvetlil tym ktorym podstata usla alebo tym ktori sa k nej radsej nevijadruju pre pripad ze by sa netrafili a nie sa pokladal za nadradenu bytost ktora bola osvietena na rozdiel od ostatnych... v diskusii by som diskutoval nie stroho odrovnaval...daj nieco
vestec ktory ma dostal z kaluze poznania rukou osudu bol o 2 hlavy mensi odomna vseosvetlujuca gula mi jasne ukazala kto z tych bezvercov sa zmohol povsimnut si ze druhemu sa nieco prihodilo aky osud ? AKY OSUD ? ruku osudu mal ten 140 cm prorok ...
idem so sklonenou hlavou zamyslena zo skoly. Vyzeram ako vzdy hrozne-som neviditelna. Ako sa ponahlam, tak zrazu zle stupim na pravu nohu. Takmer padam, no zrazu ma zachyti ruka. Citim sa trapne, ale zaroven sa usmievam, ze ma niekto videl a dal mi ruku. Som najstastnejsia na svete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov