Ciste hypoteticky, keby ze si kupite vlastny ostrov ( opusteny) a niekto vam tam pride, mate pravo ho zabit? Alebo mucit, zjest, odtrhnut mu hlavu a hodit mu ju do ksichtu, or whatever else... Ste vy ten kto urcuje zakony na vasom vlastnom uzemi, nie?
Vacsina ostrovov podlieha uz nejakemu statu alebo provincii, pri kupe sa stanes majitelkou "pozemku", ale stale spadas pod zakonyt toho statu, od ktoreho si to kupila. Avsak ak by si nasla ostrov ktory je "nikoho", tak ho musis vyhlasit za ... neviem ako to vysvetlit, proste vyhlasit ako za "stat (expresivne povedane)" a v tom zase spadaju rozne medzinarodne prava, samozrejme ked ti tam niekto pride, musi byt informovany ze vstupuje na vlastny pozemok inak mu hrozi nebezpecenstvo (hranice ostrova - "statu"). Inak v podstate tvoj "stat" -> tvoje pravidla, ale pozor aby ti nezacali klopat na dvere OSN a humanita.
ak chces svoje zvrhle chutky vyuzit, nepotrebujes nato ostrov, avsak ostrov je neprakticky, nejako musis tych ludi tam dopravit, zbavit sa tela (spopolnit je smrad, hodit do mora sa moze telo vratit), poznam lepsie sposoby :v
Šak to maš jak keď si kúpiš dom s nejakou väčšou farmou. Je to tiež tvoj pozemok a keby ti tam niekto vstúpi zabiješ ho? NIE. Tak asi ani na ostrove ne?
a odpoveď je pravdepodobne nie ... podľa toho kde ten ostrov je, keď si kúpiš ostrov neznamená to že máš právo na nejaké zákony ... ak si však zriadiš štát alebo krajinu, situácia sa mení ... môžeš mať vlastné zákony a kludne aj zákon o odtrhnutí hlavy ... aspoň myslím že to takto je, nič iné som zatiaľ nepočul
lebo znie to tak akoby si si chcela kúpiť územie v nemecku a uplatniť si zákon o tom že kto prekročí hranicu tvojho územia, tak ho môžeš zabiť
no počkaj nieje to to isté lebo to uzemie v nemecku spadá pod nemecko samé ... proste ide o to že to územie asi nesmie nikto vlastniť ... ale aj tak právo na vytvorenie zákonov (to už neviem čo na to musíš spĺňať)
@15 Akekolvek uzemie moze vyhlasit samostatnost pokial na to ma statotvorne podmienky hlavne teda uzemie a obyvatelov ktori chcu samostatny stat, hadaj ako to bolo s csr...
Akurat ze si nie som ista kto by ti vnutil zakladne ludske prava ked nieco take stale v istych krajinach neexistuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nie si ty narušená?
ak chces svoje zvrhle chutky vyuzit, nepotrebujes nato ostrov, avsak ostrov je neprakticky, nejako musis tych ludi tam dopravit, zbavit sa tela (spopolnit je smrad, hodit do mora sa moze telo vratit), poznam lepsie sposoby :v
a odpoveď je pravdepodobne nie ... podľa toho kde ten ostrov je, keď si kúpiš ostrov neznamená to že máš právo na nejaké zákony ... ak si však zriadiš štát alebo krajinu, situácia sa mení ... môžeš mať vlastné zákony a kludne aj zákon o odtrhnutí hlavy ... aspoň myslím že to takto je, nič iné som zatiaľ nepočul
lebo znie to tak akoby si si chcela kúpiť územie v nemecku a uplatniť si zákon o tom že kto prekročí hranicu tvojho územia, tak ho môžeš zabiť
Akurat ze si nie som ista kto by ti vnutil zakladne ludske prava ked nieco take stale v istych krajinach neexistuje