Nechcem nic morbidne ani poburovat nikoho ale len ci aj vas nezaujima ze ako to bude vyzerat na mojom pohrebe??ci vobec niekto bude plakat ?? az tam sa asi ukaze kto vas naozaj mal rad alebo nie??
to že niekto vyroni slzu na mojom pohrebe ešte neznamená, že ma má rád... podla mna sa to ukáže za života, či si ma ten človek váži, toleruje mna a moje chyby a teda ma ma rad... na to isto neprides ked budes mrtva...
hm tak hadam mas rozum na to aby si prisla na to, kto ti za niečo stoji.. i ked myliť sa je ludske... najlepsie by bolo nezamyslať sa nad vlastnym pohrebom a kto nan pride... radšej teraz sa zamysli nad tym, za koho sa ti oplati aj pobiť
bol taký týpek dal sa pochovať aby vedel koľko ľudí mu prišlo na pohreb prišlo ich asi 800 a jemu to nestačilo niektorý ľudia si fakt nevedia vážiť život
hm...........to ma nikdy nenapadlo........ale asi budu setci v ciernom.....v zemi bude jama.....v nej truhla a vsade budu kvety.....a budu tam stat moje deti.cele stastne ze ich despoticka otravna mater odisla....a tiez moj podpapucny manzel....ktory bude konecne slobodny.....ale inak urcite budu setci plakat
hmm.....ja chcem taky pohreb:ze ma spalia a popol vysipu do mora a na moj pohreb pride nejaka super punkova skupina abudu tam hrat super pesnicky a vsetci budu tancovat ja nechcem aby plakali tha budu tancovat moj pohreb bude zabavny!
necakam, ze na moj pohreb pride vela ludi, lebo jak to vidim, asi sa dam pochovat niekde velmi velmi daleko, aby som mal potom od vsetkych kretenov pokoj...
a neviem ci by sa teda malo ukazat, kto ma ma rad a kto nie podla toho, ze ci si niekto kupi letenku za tridsattisic niekam dprdele na filipiny(alebo niekde este dalej), alebo nie
ax..vies co sa hovori??? ze az ked niekoho alebo nieco uz nemas tak vtedy si uvedomis ake to bolo pre teba cenne...takze mozno ked zomries tak ti na pohreb prideee veeeeela ludi a ty budes stastny aj ked budes po smrti
a podla mna plakat bude ten kto sa v tu chvilu nato bude citit..mozno ten kto na tvojom pohrebe nieje alebo neplace mozno nad tym uz doma preplakal vela vela *tolko z mojho filozofickeho crevaa
mňa to tiež netrápi zatial ale viem aký cchem mať náhrobný kameň: Tvar piva, na ktorom bude vytesaná moja tvár a pod mojim menom heslo: Snaž se svůj život prožít a ne přežít ( je to síce česky ale tak slovensky sa to povedať nedá ) a uplne dole alebo hore nápis: " Ćakám vás v šenku u svätho Petra" a za tým tento smajlík ale taký aký je na icq....až ma smúti že to v živote neuvidím
ha mne to bude uz jedno ale rozhodne si dam na nahrobny kamen fakera s napisom "mal som vas rad " jo a vsetci sa pojdu povinne ozrat a na party Nebudem tuctovy, ziadny plac bude zurka
Moja babka sa cil na dusicky velice dusovala ze kde chce byt pochovana ze na jakeh starne cintorina...pochybujem,ze jej bude na tom uz "po tom" zalezat
mne je jedno ci budu plakat abo budu radi ze som umrela, sak uz budem mrtva ne.. ale mamusia spopolnit, jak ma nespopolnia tak ich budem strasit aj keby sa to nedalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a neviem ci by sa teda malo ukazat, kto ma ma rad a kto nie podla toho, ze ci si niekto kupi letenku za tridsattisic niekam dprdele na filipiny(alebo niekde este dalej), alebo nie
ja nechcem aby kvôly mne smútili
a podla mna plakat bude ten kto sa v tu chvilu nato bude citit..mozno ten kto na tvojom pohrebe nieje alebo neplace mozno nad tym uz doma preplakal vela vela *tolko z mojho filozofickeho crevaa
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
x x
x DO PIČE x
x x
x x
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
A čo by som chodil, keď ani on mne na moj nedojde...
A este k tomu napisu na nahrobnom kameni. Ja si tam dam napis:
ZIDE Z OČI, ZIDE Z MYSLE