Som z Bratislavy a voda z vodovodného kohútika mi chutí, ale keď som bola napr. v Tatrách tak tam voda z kohútika chutila neskutočne hnusne (asi to bude tým, že jedno je mäkká a jedno tvrdá voda), ale zaujímalo by ma, ako ľudia z toho okolia hodnotia svoju vodu...
Chutí vám? nechutí vám?
a čo v porovnaní s inou vodou? (nemusí byť len tá z BA)
Viem porovnať len v rámci BB v zásade, väčšinou mi v panelákoch chutí horšie než v domoch... snáď jediná vec, ktorá je u muža horšia, než u mojich rodičov, je chuť vody z vodovodu
My máme v paneláku strasne hnusnu vodu a keby to nestačilo tak ked ju naberiem do pohara vyzerá to ako čisté mlieko, taka je chlorova.. Ale u mojej starkej (tiez v panelaku a iba pár ulíc odo mna) je najlepsia voda na svete. Taka neskutocne studená a čistá a priezračná mnam mnam inak nepijem čistú vodu nechuti mi ale ked pridem k nej vzdy, prve co urobim je ze si napustim vodu aspon tri poháre
KE, moje sidlisko je podla mna uplne najlepsia voda. Bud som si zvykol alebo je fakt taka dobra. Nikde inde som taku nepil. A z tej pijem nonstop a chuti mi. Ešte aj ked niekde ideme tak si beriem do flašky nech mam čo piť, lebo nikde taku nemaju.
u nás na škole tiekla na dielňach až taká zažltnutá ale nebolo to z hrdze ale spolužiak sa toho raz napil lebo bol smädný a to ako dosť sa napil ale udajne nedostal ani slintavku ani nič potom už aj inde začala tiecť taká hnusná ale na naše poschodie to ešte nestihlo dojsť tak asi až za par rokov...no ale u nás v mojej dedinke je fajnová voda vo vodovode ani nie chlorovaná to len vynimočne aj to trošku ale zo studne je naj navyše pod Vápčom su fajn pramene z fajnovou vodou
nemam problem so ziadnou vodou. kazda ma specificku chut, ale zeby som si niekedy povedal, ze je fakt hnusna, to nie. Nepijem vodu len z kohutikov, ale aj z pramenov, studniciek, a horskych potokov.
mne strašne chutí voda z Terchovej, ale naša tiež nie je zlá, len tá ide cez reverznú osmózu... a raz som videl dokument, kde spomínali Venezuelu a preberali tam nejakú špecifickú energiu z vody a vraj práve v tej krajine majú vodu najkvalitnejšiu, nevyčerpanú...
Mne nechutí voda v BA napríklad, aspoň v Karlovke máme dosť chlórovú vodu, čakám pár minút kým je voda v pohári priezračná, v TN kraji je voda pre mňa lepšia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Chutí vám? nechutí vám?
a čo v porovnaní s inou vodou? (nemusí byť len tá z BA)
Je to hodne pain in the ass, lebo ja nepijem sirupy,caje, kavy nic okrem vody a mineralky z nealko napojov...