Myslite si ze bude vojna medzi madarskom a slovenskom???alebo celkovo co si o tom myslite? ale moc sa mi nechce citat take veci ako debilny madary vyhlasme im vojnu!ja chcem nazory...
Neviem to nejako posudit, ale nechcem aby bola vobec nejaka vojna,..Ale myslim si, ze skor nie... Pokial sa to nebude nejako ostro vyvijat do konfliktov, tak dufam, ze nie...
ale kokotina keby bola vojna a viedli by ju taký ožrani a idiot v červenej kravate tak by sme prehrali na slovensku nemáme autoritatývneho vodcu (stalin alebo hitler) a je nás málo tak radšej nech vojna neni
nuz neviem, ale podla mna aj napr. svetove vojny vyustili z drobnosti, ktore sa jednoducho nakopili...a madari podla mna nemaju dostacujuce zakony co sa tyka extremizmu...
@11 suuuhlas, tym ludom je to podla mna jedno,ci jedia madarsky alebo slovensky chleba...len v spravach stale riesa madarske a slovenske ucebnice... je to divne a podla mna dost zvelicene...
omg taketo pichoviny riesite? ziadna vojna nebude, jednak situacia nie je taka zla ako sa snazia media vykreslit. Nehovoriac o tom ze ani jedna krajina nema na to aby uzivila vojsko madari maju dost problemom s trhmi a krizou a my sme na tom sice lepsie ale tiez to nie je bohvieco.
no tak je isté bude krvavo červená ako ruská zástava alebo logo coca-coly ale ja som si istý že do tankoch a na budapešť nepojdeme lebo slovenská armáda taký tanka ani nemá čo by došiel až do budapešti a späť na jednu nádrž mi máme iba také fasácke ruske... do boha ďalší sposob ako zarobiť
tak ti poviem vo vojne je jedno aku máš zbraň podstatné je aby to strielalo a né niečo čo trafí na 3 KM človeka to ti je na hovno lebo su velké náklady a efektivita je rovnaká alebo podobná...
Koniec koncov PHM su ted za celkom fajn ceny este stale nam ostavaju (samozrejme ako zaloha) tzv poctive štylky . Cize aj po vypotrebovani municie mame este cosi na obranu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@20 to by si sa divil ako to nie je jedno, keby to je jedno tak doteraz vsetci mame luky sipy alebo muskety