ak by ste si mali vybrať medzi skoro dokonalým šťastím v prítomnosti, s vedomím, že príde ale moment, kedy sa o šťastie úplne vytratí a medzi "snáď nejakým šťastím" v budúcnosti, o ktorom ešte nič neviete a len dúfate že bude... ako by ste sa rozhodli?
Vždy má človek žiť plnohodnotne a jedine pre silu prítomného okamihu, aj keď všetko zďaleka často nebýva ružové, všetko sa deje pre niečo, čo (skôr, či neskôr) sa ukáže v plnej sile a kráse, a človek pochopí, že si musel prejsť aj svojím krížom. Takže, ak máš byť šťastná teraz, tak budeš. Rozhoduj sa srdcom
nepozeram sa do mynulosti i ked ma udalosti z nej poznacili, nepozeram sa do buducna bo je zbytocne dopredu planovat. co je dolezite je jedine pritomnost. a i ked je to teraz vsetko ine ako dobre vydrzat treba. bo raz nas to stastie urcite najde...
pripomínaš mi mňa asi pred pol rokom, ked som si kládol rovnakú otázku. Vtedy som sa rozhodol že riziko budúcej smoly je väčšie......Ale neuvážil som možnosť, že existuje ešte jedna možnosť- a to užívať si dneška bez starostí z budúcnosti....
uf... určite by som uvažovala, či sa mi oplatí ísť do niečoho, o čom si myslím, že bude nakoniec zbytočne bolestivé. ale keď tak nad tým rozmýšľam, keď som v niekedy v minulosti uplatnila princíp "budem to riešiť, až k tomu dojde," vyplatil sa mi. raz (napriek mojim očakávaniam) k tomu okamihu dokonca vôbec nedošlo. asi nemá zmysel uberať sám seba o šance, o ktorých nevieme, ako sa vyvinú. možno by si sa raz obzerala späť a rozmýšľala, čo by sa stalo, keby si do toho šla.
pointa bola ze to pritomne sa v buducnosti na 100% skonci cize iste nie je.. je to len pritomny stav
a ako sa mi zase potvrdilo, ti co sa v zivote strasne nudia nemaju co robit pridu na birdz aby napisali zmylsluplny koment typu: ved je to jasne je to blbost... prispeli ste k lepsiemu svetu deti!!
rada: ked ma nieco nezaujima nemusim otravovat inych tym ze napisem zbytocny koment bez pointy
trafila si do cierneho... rovnaku otazku, len inak sformulovanu si kladiem uz pekne dlho..
asi som tu jediny ale moja odpoved je jasna - buduce stastie. Vyciky svedomia by som po tom pritomnom ked sa pominie asi neprezil...
Podla mna ak dufas v lepsi zajtrajsok a to dufanie je silne mozes zit plnohodnotne aj v pritomnosti... ze kazdy okamih ma zmysel v suvislosti s tou ruzovou buducnostou...
Potom v buducnosti ked sa na to pozries z odstupom to pochopis a budes rada ze si si nevybrala nieco co pominie ale nieco co skutocne stoji za to...
@nonsense och uzasne si to vystihol...a v podstate si to iste myslim aj ja len zrealizovat to je velmi narocne a nepredstavitelne.. musela by som komplet zmenit zivot, prostredie...dakujem ale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
radšej si ho zabezpečím sama
no podla mna je dôležitá najme prítomnosť
dkonca by som si asi vybrala buduce stastie.
a dovtedy by som zila v nadeji "na lepsi zajtrajsok, ktory urcite pride".
kazdopadne je MUDRE vybrat si to pritomne:
Dakujem za pozornosť
a ako sa mi zase potvrdilo, ti co sa v zivote strasne nudia nemaju co robit pridu na birdz aby napisali zmylsluplny koment typu: ved je to jasne je to blbost... prispeli ste k lepsiemu svetu deti!!
rada: ked ma nieco nezaujima nemusim otravovat inych tym ze napisem zbytocny koment bez pointy
asi som tu jediny ale moja odpoved je jasna - buduce stastie. Vyciky svedomia by som po tom pritomnom ked sa pominie asi neprezil...
Podla mna ak dufas v lepsi zajtrajsok a to dufanie je silne mozes zit plnohodnotne aj v pritomnosti... ze kazdy okamih ma zmysel v suvislosti s tou ruzovou buducnostou...
Potom v buducnosti ked sa na to pozries z odstupom to pochopis a budes rada ze si si nevybrala nieco co pominie ale nieco co skutocne stoji za to...
Hope never fails...