zijem celkom spoko, ale nie tak, akoby to bol posledny den - keby bol posledny den, isto by som sa nevenoval veciam, ktore musim mat splnene zajtra a neskor
ale velmi dolezite je podla mna nezit tak, akoby zajtrajsi den mal byt prvy v tvojom zivote
A si podtym predstavujem ze sa vkuse zabavas a zurujes a neviem co , ja proste zijem normalne zijem tak ked budem starý aby som mal ocom rozpravať svojim vnucencom,ked sa obratim za seba som vydel že som zasebou niečo zanechal, a snažim sa žiť tak aby ludia namna spomínali v dobrom
keby mam zit posledny den poriadne si ho uzijem, ak by to bol pracovny den samozrejme by som nesla do skoly, vykradla by som banku a za te peniaze by som spravila vsetko co som chcela zazit a to by som kazdy den robit nemohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale velmi dolezite je podla mna nezit tak, akoby zajtrajsi den mal byt prvy v tvojom zivote
snažím sa všetko si užiť. negatívne veci meniť na pozitívne, žiť optimisticky, nebrať všetko príliš vážne....
Cize nie , nezijem tak nesuhlasim s tym Bo by som kazdy den musel byt na dne , lebo ten dalsi mozno nepride
Inak je to len vyhovorka pre bohemov a bonvivanov ...
Prvý deň, kt. by som tak strávila, by aj bol mojím posledným, keďže takzvané autority by ma drbli lopatou medzi oči.