Juij zlato nelam si s tým hlavu ešte si ani žiť poriadne nezačal a už chceš umierať =D aaaaaaach =D.. Možno za ten čas vynajdu aj liek na nesmrtelnosť haha =D Kašli na taketok temy
Ja som satanista a smrti sa nebojim vobec. Myslim si ze ostanem ako duch alebo sa reinkarnujem..ci uz do nejakeho zvierata,rastliny stromu alebo zase ako clovek..ktovie
btw zivot sa vas snazi cely cas strasne zabit, znicit, roztrhat, rozchramat, celych x rokov, a nakoniec dojde smrt a stihne to elegantne za par sekund stylove nie?
Aj keď nakoniec budeme všetci vzkriesení, nie všetci pôjdu do neba. Každý človek musí urobiť rozhodnutie v tomto živote, kde chce tráviť večnosť. Biblia hovorí, že je nám dané zomrieť len raz a potom príde súd (Židom 9:27). Tí, ktorí boli ospravedlnení, budú večne žiť v nebi, ale neveriaci budú potrestaní večným trestom v pekle (Matúš 25:46).
Peklo, tak ako nebo, nie je len forma existencie, ale doslova skutočné miesto. Je to miesto, kde bezbožníci budú zakúšať nekonečný večný Boží hnev. Budú prežívať emocionálne, mentálne a fyzické muky, vedome budú trpieť hanbou, ľútosťou a nenávisťou.
Peklo je popísané ako bezodná priepasť (Lukáš 8:31, Zjavenie 9:1), ohnivé jazero horiace sírou, kde vo dne v noci budú ľudia trpieť na večné veky (Zjavenie 20:10). V pekle bude plač a škrípanie zubov v hlbokom nešťastí a hneve (Matúš 13:42). Je to miesto, “kde červ neumiera a oheň nevyhasína” (Marek 9:48). Boh nemá záľubu v smrti bezbožných, ale želá si, aby sa odvrátili od svojich bezbožných ciest, aby mohli žiť (Ezechiel 33:11). Ale On si nebude vynucovať naše podriadenie sa; ak sa rozhodneme, že Ho zavrhneme, nemá inú možnosť, len dopriať nám to, čo chceme – život v odlúčení od Neho.
Život na zemi je skúškou – prípravou na to, čo má prísť. Pre veriacich to má byť večný život v bezprostrednej blízkosti Boha. Takže ako sme ospravedlnení a uschopnení k tomu, aby sme prijali večný život? Je len jediná cesta – skrze vieru a dôveru v Božieho Syna, Ježiša Krista. Ježiš povedal: “Ja som vzkriesenie a život. Kto verí vo mňa, aj keby zomrel, bude žiť. A nik nezomrie naveky, kto verí vo mňa...” (Ján 11:25-26).
@32 Taki ako ti sa dostanu do toho vaseho pekla ty chuj panbickarsky.
Chod si tie tvoje picoviny trepat do svojej sekty.
Ak neskoncis, tak ja osobne ti budem drzat hlavu nad jazerom ohna a budem vedla teba skripat zubami. Popripade ti nacpem do zadku ananas, nech vies co je to bolest.
No to je dobra tema toto...fakt je na smrti dobre ze o nej potom nevieme..ja to beriem ako spanok...tiez neviem ako zaspim a ani v spanku neviem ze spim...cize je to jedno a mozno budem slavny ako sa tu uz spominalo a potom ma zabalzamuju ako Lenina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
preto krestania veria v boha, veria... v nieco co bude POTOM... mozno nebude nic... a mozno setko
@6 to si povedal mudro, nemrhat ani sekundou svojho zivota
treba si to užiť!
Ja nezomriem nikdy, lebo budem taky slavny a vyznamny, ze si ma vsetci budu pamatat
Smrt nie je zla, mozno otvara nove cesty. Smrt nam berie milovanych, ale treba sa s tym zmierit, mozno existuje nieco ine a nasi sa k nam vratia.
Zijeme na to aby sme umreli(angl. fraza To Live Is To Die)
Maju strach ze umru, jak to nazyvaju s ,,tazkym hriechom" , co som sa dozvedel ze tazky hriech je aj neist do kostola
Na tejto vyjebanej planete si len na dovolenke nejakych sedemdesiat rokov, tak nech ta dovolenka stoji za to.
@21 tak s tym daco urob. Ale nemyslel som samovrazdu, este to fizli prisiju dakomu z rodiny.
Urob zmenu, naprav co sa da.
inak, keď ma niečo podobné napadne tak sa toho snažím zbaviť ... načo si kaziť deň
Peklo, tak ako nebo, nie je len forma existencie, ale doslova skutočné miesto. Je to miesto, kde bezbožníci budú zakúšať nekonečný večný Boží hnev. Budú prežívať emocionálne, mentálne a fyzické muky, vedome budú trpieť hanbou, ľútosťou a nenávisťou.
Peklo je popísané ako bezodná priepasť (Lukáš 8:31, Zjavenie 9:1), ohnivé jazero horiace sírou, kde vo dne v noci budú ľudia trpieť na večné veky (Zjavenie 20:10). V pekle bude plač a škrípanie zubov v hlbokom nešťastí a hneve (Matúš 13:42). Je to miesto, “kde červ neumiera a oheň nevyhasína” (Marek 9:48). Boh nemá záľubu v smrti bezbožných, ale želá si, aby sa odvrátili od svojich bezbožných ciest, aby mohli žiť (Ezechiel 33:11). Ale On si nebude vynucovať naše podriadenie sa; ak sa rozhodneme, že Ho zavrhneme, nemá inú možnosť, len dopriať nám to, čo chceme – život v odlúčení od Neho.
Život na zemi je skúškou – prípravou na to, čo má prísť. Pre veriacich to má byť večný život v bezprostrednej blízkosti Boha. Takže ako sme ospravedlnení a uschopnení k tomu, aby sme prijali večný život? Je len jediná cesta – skrze vieru a dôveru v Božieho Syna, Ježiša Krista. Ježiš povedal: “Ja som vzkriesenie a život. Kto verí vo mňa, aj keby zomrel, bude žiť. A nik nezomrie naveky, kto verí vo mňa...” (Ján 11:25-26).
Chod si tie tvoje picoviny trepat do svojej sekty.
Ak neskoncis, tak ja osobne ti budem drzat hlavu nad jazerom ohna a budem vedla teba skripat zubami. Popripade ti nacpem do zadku ananas, nech vies co je to bolest.