Chcel by som vedieť, koľko by ste si zapýtali za jeden web, dajme tomu stránka malej firmy s úvodnou fotkou, galériou obrázkov, nejakým kontaktom a textom ?
Tak záleží na tom, že ako by som sa pri tom natrápil, dajme tomu ale tých 50-100 euri , možno aj menej. To ale len preto, že nemám skoro žiadne referencie, v skutočnosti to má vyššiu hodnotu...
zalezi od toho webu a od solventnosti zakaznika. videl som aj ponuky kde ponukali za cely web cez 6tisic eur pricom len za logo davali 1000.
ak by som mal robit ja (ako student) cely webdesign tak pod 200-250 by som nesiel ale kedze je kriza a prazdniny a ja sa nudim tak by som taky jednoduhsi spravil aj za 120
nieco v rozmedzi 150-250 (300) eur, ale vsetko zavisi od dizajnu a od toho o aky velky web ide (ci mas texty vymyslat ty, ci budes upravovat tie obrazky v galerii atd atd)
to je príliš všeobecné, ak si šikovný a talentovaný, tak by si si pýtal dosť, ale kedže je to asi tvoj prvý web, keďže nevieš koľko si pýtať, tak si pýtaj 300 E
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ani mi nebude prekazat, ze by to bol prvy web co by som "dizajnoval"
ak by som mal robit ja (ako student) cely webdesign tak pod 200-250 by som nesiel ale kedze je kriza a prazdniny a ja sa nudim tak by som taky jednoduhsi spravil aj za 120