Keď som bývala v dome (s rodičmi), mala som oveľa menej súkromia ako teraz v byte (s chlapom). Jednak to bol menší dom a jednak tam bolo o dosť viac osôb.
A k otázke, ako introvertnej osobe mi vyhovuje, že mám konečne súkromie... v byte
Ja sice byvam v byte ale to moje sukromie moc neovplyvnuje (resp ak myslis susedov tak nemam probleem) ale je nas tu straasne vela a fakt moje sukromie = nulove sukromie a uz to faakt neviem zniest
To ako tí čo bývajú v byte majú menej súkromia? Nerozumiem. Prečo? Ja bývam v byte a vôbec nemám pocit, že mám v izbe málo súkromia. Na našom poschodí nemáme ani susedov. Von a dnu chodím po schodoch, keďže sme na prvom a tam nikdy nikoho nestretnem, takže vôbec nemám pocit, že mám menej súkromia. A viem to aj porovnať,lebo cez prázdniny som kedysi chodila k starým rodičom do domu. Naopak tam som mala pocit malého súkromia, lebo doma bývame dve a tam sme boli až štyria. Ale možno som len naozaj neporozumela otázke.
Ale môj sen je bývať v domčeku. Takom malom nízkoenergetickom, mať vlastnú záhradku, na nej psíka, ach Ale určite nie kvôli súkromiu. Môžno akurát tak to súkromie na záhrade. Že človek má kúsok vlastnej prírody Ak to teda tak bolo myslené.
Hej, obmedzuju ma veci typu nocny klud po desiatej, prerabanie bytov a pod. V istych veciach musis brat ohlad na susedov, co by clovek v dome asi neriesil.
Napisala som ze som spokojna, ale vlastne som spokojna s domom, nie so sukromim s tym ale bohvieco ani nema ci byvam v byte ci v dome kedze v dome mi su tiez schopni dojst traja rodinni clenovia na zachod ked kakam a normalne si tam umyvat zuby a podobne
vôbec to nemám rád, celý život som prežil v byte, je to o hovne, mne je to síce jedno, ale moji spolubývajúci sú vždy, že nebúchaj, nehovor hlasno, nedup, a počujem z vedľajšej izby ja ich, proste malý priestor, je to celé zle @jantebont
akoze ked som byvala doma doma, tak som sice okolo seba mala tri neobyvane prazdne miestnosti a bolo to glorious, ale rodicov velmi tazko odlozit niekam, nech daju pokoj
zase na private spolubyvajuci, aktualni, chapu, ze nenadvazujeme ocny kontakt a nekomunikujeme verbalne predpoludnim, a popoludni len obcas
híí, zle som hlasovala, bývam v dome a som spoko bodaj by som aj nebola, susedov mám tak, že ich ledva vidím a moje dokonalé murované trojmetrové ploty sú dokonalými ochrancami môjho súkromia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A k otázke, ako introvertnej osobe mi vyhovuje, že mám konečne súkromie... v byte
Ale môj sen je bývať v domčeku. Takom malom nízkoenergetickom, mať vlastnú záhradku, na nej psíka, ach Ale určite nie kvôli súkromiu. Môžno akurát tak to súkromie na záhrade. Že človek má kúsok vlastnej prírody Ak to teda tak bolo myslené.
akoze ked som byvala doma doma, tak som sice okolo seba mala tri neobyvane prazdne miestnosti a bolo to glorious, ale rodicov velmi tazko odlozit niekam, nech daju pokoj
zase na private spolubyvajuci, aktualni, chapu, ze nenadvazujeme ocny kontakt a nekomunikujeme verbalne predpoludnim, a popoludni len obcas