skôr sa desím opačného akože, bývala som aj na dome, a strašne ma vtedy iritovali tie veci ako zbierat po psiakovi exkrementy a hrabat listie a nosit drevo a vkuse tam daco robit na tom dvore jak dili... ale to som bola deco preferujem momentalne byt, pretoze som mestske dievca, kamo dievca z ulice, a kym mam tento vek, tak budem urcite radsej v meste, kde mas vsetko na skok. vedela by som tak zit aj cely zivot, s tym, ze mat nejaku "rezidenciu" na lazoch v prirode by mi vobec nevadilo. a este aj toho chlapa, co by sa staral o rozpadnute strechy, ploty, stromy a ja by som si vysadila kvietky a zavesila niekde hojdaciu siet a potom nohy
Neviem skor nie ja by som chcel maly domcek s mensim dvorom a hotovo lebo teraz mame dvor a zahradu velikansku zbytovne a je tu furt robota ked je teplo hlavne
ach keď si predstavím o koľko menej upratovania by som mala hneď by som brala! aj keď... mám rada svoj priestor v dome, kde sa môžem vyšaliť ako gazela
Ehm podľa mňa je jedno koľko mal dom izieb aj tak v praxi využívaš len max. Tie 2-3 izby...
Jediný rozdiel je podľa mňa väčší pocit súkromia v dome a záhrada na druhej strane je okolo domu aj v dome vela práce
Verdikt je: nezvykne si podľa mňa ten čo býval v obrovskej luxusnej vile.
Klasický Slovák žijúci v tradičnom rodinnom dome či aj v dvojgeneračnom tak určite nehrozí aby si nezvykol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale max dvaja
Jediný rozdiel je podľa mňa väčší pocit súkromia v dome a záhrada na druhej strane je okolo domu aj v dome vela práce
Klasický Slovák žijúci v tradičnom rodinnom dome či aj v dvojgeneračnom tak určite nehrozí aby si nezvykol...