Mal som šancu bývať aj aj, asi som "zaujatý" lebo som sa v meste narodil ale mesto je super podľa mňa, lebo všetko je blízko, plno známych, ak chceš ísť žiť ideš, ak chceš ticho tak aj také miesto si nájdeš
Mne osobne viac vyhovuje život na dedine, ale raz za čas potrebujem vypadnúť aj do mesta (ak som dlhodobo na dedine) a ísť niekde sadnúť, pokecať s niekym....
Inak okrem toho, že v meste máš viac príležitostí ako sa zabaviť, sa mi nepáči na meste asi nič
A dedina je super, pokoj, ticho, vzduch, najradšej mám ovocie a zeleninu zo záhrady a augustovú vôňu, keď z polí cítiť už pšenicu/whatever...
A najsuper pocit je sa prejsť v záhrade naboso po zarosenej tráve
A tiež si len tak sadnúť večer pred polnocou von so šálkou čaju a sledovať oblohu a počúvať nočné vtáčiky a sovy a užívať si to že ti nejde prasknúť hlava z hluku áut a električiek a vlakov
A my ešte máme dom na konci dediny a susedov takmer nemáme a ešte aj živý plot okolo záhrady prispieva k tomu pokoju
Síce okolo domu je viac práce, ale to je taká super robota na oddych a odreagovanie sa
byvala som na dedine a teraz v meste
jedine,co mi tak v meste chyba je absolutne ticho na ulici cez den..sadnut si von na terasu s cajom a nepocut nic len vtaky,ale k tomu staci mat niekde mimo mesta mini chatu ... raz
Bývam v meste a milujem meston.
Inak chcel by som povedať niektorým ľuďom čo preferujú dedinu lebo dom, novinku: Aj v meste sú domy
Na dedine som žil asi 2 roky a už nikdy viac.
V meste je všetko blízko je tu plno ľudí doprava super obchody a ako bolo spomenuté sú tu aj kľudne miesta.
Ďalšia vec je že v meste vždy všetko je napríklad koncert, a sú tu tisíckrát lepšie služby. V prípade vojny sú veľké mestá dôležité a ľudí tam nenechajú len tak zatiaľ čo nejaka dedina so 100 obyvateľmi nikoho nezaujíma. :/
Celkovo je tu všetko modernejšie viac zábavy. Na dedine som sa cítil depresívne.
Ja bývam v meste a celkom sa tu nudím. Neviem čo by som potom robil na dedine.
Plánujem odísť bývať do väčšieho, najlepšie do hlavného mesta, prípadne do zahraničia.
Mne vyhovuje rušný a rýchly život + v meste má človek všetko blízko, nemusí kvôli tomu jazdiť inde.
Byvam vo vacsom meste a je to dokonalee, a posledne 3 roky nie v centre ale v krajnejsej casti a to mi pride uplne top.. je tu klud a nehucia mi elektricky a najebani ludia pod oknom, ale ked si o 3 rano zmyslim ze chcem nieco z tesca, tak sadnem do auta a o 10 min som v nonstop tescu.. popici uplne
svojmu decku ak by som ho nahodou mala nechcem spravit to co som zazivala ja, ze byvali sme na dedine kam posledny vlak ide o 8 a mozes ist dpc ked chces byt nahodou dlhsie vonku v meste..
proste mesto top vsetko co k zivotu potrebujem tu mam
som za mesto, lubim byvat v meste. najjednoduchsie to poviem takto: ked byvas na dedine a zrazu si prajes trochu akcie, zaujimave dianie a ruch, nemas ho. ale v meste mozes byvat tak, ze byvas v tichej, pokojnej priatelskej lokalitw ale ked chces, mas aj ruch a akciu.
@vsakpredsajaa no toto, Praveze mesto má rozšírený priemysel, ktorý ti zbombarduju. Práve preto, že tých pár ľudí nikto nezaujíma, tak tade len pre letia, vykradnu ju a pôjdu do mesta. A z dediny rýchlejšie ujdes do lesov. A v meste, do parku, do jazierka?
@savvym Ale keď budú vojaci prechádzať krajinou (aj keď by to v modernej dobe vyzeralo trošku inak) tak v dedine nenarazia na žiadny odpor a môžu si tam robiť čo chcú.
Pozri sa na 2.sv. Leningrad veľké mesto a aj po 900 dňoch nepadlo do rúk nepriateľa no nejaké dedinky cestou do Stalingradu Nemci ovládli za pár minút a buď ich vypálili alebo niečo podobné. :/
@vsakpredsajaa vyberas si témy ako sa ti chce. Ak by ho oslobodzovali, zjavne v ňom zlyhala obrana a tak by bolo jedno ci je mesto obsadene nepriateľskými vojskami alebo dedina. Bezpečnosť by bola narušená v oboch a týmto argumentom neobhajujes svoje prvé tvrdenie, bavíme sa či je lepšia dedina alebo mesto počas vojny a nie ci sa v meste bude nachádzať viac vojakov na obyvateľa alebo ma vyššiu prioritu, ide o to, že dedina je zväčša blízko prírody, na Slovensku môžem povedať blízko lesov a ak budu včas vedieť o vpáde vojakov ich smerom, evakuovať sa môžu rýchlo a majú kde. Pričom. Mesto nie je jedna hlavná ulica, ľudia z centra by boli obkľúčení alebo pravdepodobne mohli ujsť do blízkej dediny, čo sa tebe nezdá, lebo tam nebudu vojaci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inak okrem toho, že v meste máš viac príležitostí ako sa zabaviť, sa mi nepáči na meste asi nič
A najsuper pocit je sa prejsť v záhrade naboso po zarosenej tráve
A tiež si len tak sadnúť večer pred polnocou von so šálkou čaju a sledovať oblohu a počúvať nočné vtáčiky a sovy a užívať si to že ti nejde prasknúť hlava z hluku áut a električiek a vlakov
A my ešte máme dom na konci dediny a susedov takmer nemáme a ešte aj živý plot okolo záhrady prispieva k tomu pokoju
Síce okolo domu je viac práce, ale to je taká super robota na oddych a odreagovanie sa
jedine,co mi tak v meste chyba je absolutne ticho na ulici cez den..sadnut si von na terasu s cajom a nepocut nic len vtaky,ale k tomu staci mat niekde mimo mesta mini chatu ... raz
Inak chcel by som povedať niektorým ľuďom čo preferujú dedinu lebo dom, novinku: Aj v meste sú domy
Na dedine som žil asi 2 roky a už nikdy viac.
V meste je všetko blízko je tu plno ľudí doprava super obchody a ako bolo spomenuté sú tu aj kľudne miesta.
Ďalšia vec je že v meste vždy všetko je napríklad koncert, a sú tu tisíckrát lepšie služby. V prípade vojny sú veľké mestá dôležité a ľudí tam nenechajú len tak zatiaľ čo nejaka dedina so 100 obyvateľmi nikoho nezaujíma. :/
Celkovo je tu všetko modernejšie viac zábavy. Na dedine som sa cítil depresívne.
Plánujem odísť bývať do väčšieho, najlepšie do hlavného mesta, prípadne do zahraničia.
Mne vyhovuje rušný a rýchly život + v meste má človek všetko blízko, nemusí kvôli tomu jazdiť inde.
svojmu decku ak by som ho nahodou mala nechcem spravit to co som zazivala ja, ze byvali sme na dedine kam posledny vlak ide o 8 a mozes ist dpc ked chces byt nahodou dlhsie vonku v meste..
proste mesto top vsetko co k zivotu potrebujem tu mam
Pozri sa na 2.sv. Leningrad veľké mesto a aj po 900 dňoch nepadlo do rúk nepriateľa no nejaké dedinky cestou do Stalingradu Nemci ovládli za pár minút a buď ich vypálili alebo niečo podobné. :/