ahojte, potrebujem poradiť s výberom mobilu,
ide mi hlavne o celkom obstojný fotoaparát a v cene do takých 300-350 eur...
zatiaľ mám vytipovaných týchto sedem a potrebujem to zúžiť
ďakujem
podľa foťáku by som nevyberal, žiadny z vybraných mobilov nemá dobrý. Ak chceš dobrý foťák, choď radšej nad 450€, jeden dobrý viem, že má Sony XA ULTRA, potom tie najnovšie Samsungy a iPhony, Huawei je dobrý na výdrž batérie v pomere s cenou, ale foťáky v tej cene nič moc, ak už choď do P9 (nie Lite). Sony Z3 Compact je výkonný mobil, ale kazivý, tie Samsungy A3 a A5 teda nič moc, to radšej kúp Samsung S6. Ak ti nevadí kvalita vybraných mobilov a hľadáš podobné, Sony XA by ti mohol vyhovieť, má výdrž batérie na dva dni a foťák rovnaký ako Huawei P9 Lite.
ďakujem...
ten fotoaparát nie je myslený na robenie "profesionálnych" záberov, ale skôr som ho chcela hlavne na fotenie na prednáškach - čiže, aby kvalita nešla uplne rapídne dolu so zhoršenými svetelnými podmienkami
a nechcem viac dávať za telefón ako som písala - pre mňa je to zbytočné...
Ahoj, tak jednoznačne Huawei P9 Lite. Už len z princípu, že je to najlepší mobil z mobilov strednej triedy bez ohľadu na značku. Výborné parametre, asi najlepší fotoaparát (ak nerátame jeho väčšiu verziu Huawei P9 čo má 20MPx) z pomedzi mid-endových (stredná trieda) a väčšinu high-endových (vrchná trieda ako Samsung a Apple) smartfónov. Kompaktný dizajn (celokovový rám) a procesor sú tiež úžasné parametre na tomto smartfóne. Viem ti poradiť aj z vlastnej skúsenosti, pretože tento smartfón som mal dočasne asi na mesiac a veľmi som si ho obľúbil. Ak ti viem poradiť, tak minule som ho videl na hej.sk vo výpredaji aj so zľavou z » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/... . Veľa šťastia s výberom smartfónu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ide mi hlavne o celkom obstojný fotoaparát a v cene do takých 300-350 eur...
zatiaľ mám vytipovaných týchto sedem a potrebujem to zúžiť
ďakujem
Ak priplatíš, tak Samsung Galaxy s7
ten fotoaparát nie je myslený na robenie "profesionálnych" záberov, ale skôr som ho chcela hlavne na fotenie na prednáškach - čiže, aby kvalita nešla uplne rapídne dolu so zhoršenými svetelnými podmienkami
a nechcem viac dávať za telefón ako som písala - pre mňa je to zbytočné...