Ahojte som deviatačka a rozhodujem sa nad strednou školou. Každý mi hovorí , že mam talent na jazyky a rozmýšľam nad bilingvalnym gymnáziom anglickým , ale neviem či by ma bavilo učiť tak veľa je to až take ťažké ?
@pan-velkomozny
Guten Abend.
Je jedno, na aké gymnázium s bilingválnou sekciou ideš, vo všeobecnosti sa robia z matematiky, slovenčiny+ talentové skúšky, ktoré pozostávajú z pár, pre niektoré školy primitívnych a pre iné náročných otázok.
@l19 chodím na normálne kedže v mojom meste je len cirkevne bilingvalne na ktore nechcem... Myslel som že to tu bude horšie ale fakt toho veľa mám aj angliny a nemčiny. Ale urcite ak by som byval v meste kde je normalny bilingval isiel by som nan
a neviete asi z akých ročníkov dozadu (8 a menej) sa robia skúšky z hentoho a tamtoho?
KeĎ mávam z jazykov 1tky a z matiky a sloviny 2ky +1 dvojka s iného predmetu
som na tom dobre?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
keď už sa to tu preberá neviete z čoho sa robia skúšky na bilingválnu školu
s nemeckým jazykom
Guten Abend.
Je jedno, na aké gymnázium s bilingválnou sekciou ideš, vo všeobecnosti sa robia z matematiky, slovenčiny+ talentové skúšky, ktoré pozostávajú z pár, pre niektoré školy primitívnych a pre iné náročných otázok.
KeĎ mávam z jazykov 1tky a z matiky a sloviny 2ky +1 dvojka s iného predmetu
som na tom dobre?