@normane to len tak, pre istotu. ak by si dneska ešte stáel boli ľudia schopní myslieť, árijci sú len vysokí blonďáci s modrými očami. keď napríklad medzi árijcov patria aj Rómovia.
@sturmer ja viem, že to je nordický typ, ale on sa nepýta na nordický typ árijskej rasy, on sa pýta na árijskú rasu. tak aby vedel ,že to nie sú len blonďáci s modrými očami.
@qwedsayxc ty nevieš, že keď použiješ termín, ktorý označuje omnoho väčšiu skupinu ľudí, než ty potom ďalej opíšeš (termín árijská rasa, opísal si nordický typ), tak je to to isté, ako keby si sa chcel opýtať, či vyhynú cicavce a opísal by si pri tom veľrybu?
čierna mačka je iná ako fľakatá mačka? inak loví? inak sa stará o mladé? líši sa niečím iným, než chlpami v kožuchu?
to, že povieš, že nie si rasista, neznamená, že nie si rasista. to je len prázdna fráza, na ktorú sa ti každý vyserie, keď si tu prečíta tvoje pseudointeligentné príspevky.
@sturmer kastovnícky systém je niečo úplne iné než rasy a etniká. to je spoločenské rozdelenie.
neviem tieto veci ohľadom árijskej rasy nejak dopodrobna, ale zajtra si to pozriem, páč sa mi teraz nechce hrabať kvôli tomu v knižkách a napíšem ti k tomu presnú info. no faktom, že Rómovia patria do árijskej rasy, som si istá.
@luc.ka Na birdzi možno, ale v realite každý vie že cigáni su o 350% menej disciplínovaní ako biely, a hnedookí maju k cigánom bližsie ako modrookí OMG, vsak sa spamätaj ty vole...
@grietusha Počuj nepleť tu žiadny kokotnícky systém či čo a chod na velku potrebu lebo každému kdo má IQ aspon 100 dojde s toho čo som napísal že myslím blondákov omg...
@qwedsayxc teba by slovenské školstvo malo predstavovať ako prototyp absolventa slovenských škôl. žiadne kritické myslenie, postrádanie logiky a schopnosti abstrakcie a neschopnosť porozumieť čítanému textu. ťap ťap ťap.
@luc.ka neber si to zle, vidíš, aspoň máš podľa jeho nelogiky ďalej k cigáňom než ja, čiernovlasá (čož by sme ako nerasisti nemali vnímať ani s pozitívnou ani s negatívnou konotáciou!)
@luc.ka keď to zvládam ja a to som ešte nebola na záchode!
@sturmer kuknem to zajtra, nemám to v hlave, držím tam iné veci teraz a nerada by som to vytlačila (mám prijímačky na magistra zajtra a fakt sa nechcem zaťažovať inými informáciami nateraz)
@admin ja viem, že tu na to tak všeobecne sereš, ale fakt by si si mohol dať bacha na xenofóbne vyjadrenia, urážlivé vyjadrenia a neustále nadávanie niektorých užívateľov. nechceš zmazať túto diskusiu?
@qwedsayxc vieš čo je vrchol zúfalstva. Debilnosťou na seba strhávať pozornosť. Ak to robí dieťa v škôlke-ok. Ale ak to robí niekto nad 10 rokov, myslím, že musí mať vážne emocionálne problémy.
@34 On to ani troll nie je. Troll naschvál používa blbé argumenty aby vtiahol ľudí do hádky. Tento je v hádke, lebo je presvedčený o správnosti svojich blbých argumentov. Navrhujem podobných ľudí označovať slovom trotl.
@qwedsayxc Trošku som si to tu prečítal a už si to len nemyslím, už to aj vidím. Ako fakt, zájdi občas medzi ľudí. Či takto sa správaš aj medzi nimi? Tak to sa nečudujem, že ti neostalo nič zábavnejšie na robote ako trotlovať tínedžerské fóra.
@qwedsayxc gény na blonďavé vlasy a modré oči sú oba...boha, nespomeniem si ako sa tomu hovorí oficiálne, ale proste opak dominantného (regresívne? či dačo také), skrátka keď sa ide zmiešať DNA ktorá hovorí "modré oči a blonďavé vlasy" s DNA ktorá hovorí "hnedé oči a čierne vlasy", tak v troch štvrtinách prípadov vyhrávajú hnedé oči a čierne vlasy, čiže áno, "vyhynie", proste sa prestane rodiť.
ak si myslel kaukazskú/europoidnú/bielu rasu, tak to neviem.
Neviem ci sa tu uz o tom pisalo, ale arijci su len slovania (podla niektorych zdrojov sa predpoklada, ze aj pakistanci a cast indov z vyssich kast, ktori maju R1a haploskupinu, su len stare slovanske kmene, ktore sa okrem nachadzali velmi daleko od ojropy). Dokonca ani germani, to je len zle interpretovana historia - pravdepodobne zamerne.
"Slovo „Árijec“ je odvodené z pôvodného indoeurópskeho slova „aryo“ a znamená vznešenosť, šľachetnosť. Používa sa na označenie indoeurópskych národov."
Ale rozhodne by sa nemalo. Odmietam vnímať ako oficiálny názov (resp. jeden z oficiálnych názvov) rasy, ktorý si táto rasa dala sama, slovo ktoré ju takýmto trápnym spôsobom povyšuje nad ostatné. "Indoeurópska" je plne dostačujúce. "Árijec" je proste modrooký blondiak a je to slovo ktoré by malo byť používané buď s komickým/parodickým nádychom v tóne, alebo ako čisté derogatórium, finito.
@tommyhot -> v grietushinom linku sa o tom písalo, a priamo sa vysvetľovalo že tvoj @125 sa mýli
@qwedsayxc@1 Evidentne nie si jediný kto nemá predstavu a charakteristických črtách árijca (vlasy oči a podobne).. Pojem árijce treba hlavne z východných zdrojov hľadať a nie od západných mylných
Priložím obrázok oči aby si získal lepšiu predstavu o farbe árijských oči..
@luc.ka@3 Dutej makovici ak sa chceš vyjadrovať niečo preštuduj o rozmanitosti druhov v prírode.. Hnedookí budú ďalej schopní reprodukcie ale vezmi si že vymretie jedného rodu znamená komplet zánik celého bieleho človečenstva neviem prečo neviem ako ale si vieš predstaviť ako by svet vyzeral keby všetky mustangi vyhynuli a ostali by len zebry?
@grietusha@39 ty vieš absolútné hovno ohľadne árijcov a už ma serieš že moju rodovú príslušnosť zaraďuješ neustále k degešom.. cigán a árijec je sakramentský veľký rozdiel keďže árijec je beloch a cigán patrí skôr k semitskému etniku... Neviem skade si nabrala tak obrezaný názor že róm a árijec sú jedno a to isté ale asi by si mala prestať húliť to svinstvo a v telke sledovať vyberanejšie programy...
@grietusha No to ja budem mať zase dosť veľký problém zistiť či hovoríš tie svoje degenerované názory pusou alebo zadkom lebo sa tieto 2 otvori na tvojom tele sa určite podobajú... A mimochodom ktorá opica z vyšším IQ ti poradila mne toto napísať? Lebo pochybujem že človek z inteligenciou cudzopásnika by mi niečo také vedel napísať hlavne 16 ročný adolescent čo zaraďuje cigánov k árijcom...
@antifunebracka Keďže som árijec tak sa nečudujem že ma neznášaš veď si sa vyjadril pri otázke či vymrie árijská rasa že "bodaj by" čiže podla teba by mala cela táto rasa vyhynúť a to môžem považovať za rasizmus s tvojej strany čiže si rasista.... Tak to priznaj že sa skrývaš za ideáli bez predsudkov aby si sa mohol rasisticky vyjadrovať...
"Árijec" je proste modrooký blondiak a je to slovo ktoré by malo byť používané buď s komickým/parodickým nádychom v tóne, alebo ako čisté derogatórium, finito" - plačem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
152 komentov
Nebudu tu ludia čo maju blond vlasy alebo modré oči?
Myslíte, že svet bez "bielych" prežije?
Mna striasa pri takejto predstave...
Co si o tom myslíte vy?
keby rovno všetky modré oči vykapali, tak ako hnedookí sú neschopní života a reprodukcie, či ako funguje táto teória v tvojej dutej makovici?
čiže árijec je každý európan? ,)
@luc.ka viac menej áno
nie, zlatko, keby si bol trochu schopnejší, pozrieš sa na fotku a uvidíš modré oči a svetlé vlasy, ale krem toho mám aj mozog.
Lebo vsak ty nevies z "modré oči, blond vlasy" zistiť že ja myslím blondákov?
Omg, ty vole...
Aby tu neboli taký ako ty..
Nevedel som...
Hlavne ja mám svoju vlastnu fotku...
@qwedsayxc ty nevieš, že keď použiješ termín, ktorý označuje omnoho väčšiu skupinu ľudí, než ty potom ďalej opíšeš (termín árijská rasa, opísal si nordický typ), tak je to to isté, ako keby si sa chcel opýtať, či vyhynú cicavce a opísal by si pri tom veľrybu?
Ako je niesom rasista, ale toto nikdo nezatlkne...
,,Vyhynu vsetci obyvatelia Slovenska, nebude to tu smutné bez blondákov?"
Ale nikde som nenapísal že cigáni nevyhynu ty.....
čierna mačka je iná ako fľakatá mačka? inak loví? inak sa stará o mladé? líši sa niečím iným, než chlpami v kožuchu?
to, že povieš, že nie si rasista, neznamená, že nie si rasista. to je len prázdna fráza, na ktorú sa ti každý vyserie, keď si tu prečíta tvoje pseudointeligentné príspevky.
neviem tieto veci ohľadom árijskej rasy nejak dopodrobna, ale zajtra si to pozriem, páč sa mi teraz nechce hrabať kvôli tomu v knižkách a napíšem ti k tomu presnú info. no faktom, že Rómovia patria do árijskej rasy, som si istá.
To o si môžes odmyslieť...
takže hnedooký je podľa teba cigán. ou jé, jebnutosť graduje
poviem ti tajomstvo, obaja moji rodičia majú hnedé oči. som vlastne dcérou cigánov. a mám modré oči... bože, dúfam, že ťa toto vedomie nezloží.
nechoď naňho s vyššie odbornými vetami, lebo to jeho iq 100 nepojme
Vsak to je jasné že ked niekdo si zastáva cigánov a týchto ludí tak to nie je len tak pre nič, vždy má bud niekoho z rodiny cigána alebo tak...
ach... ešte že... a zvažovala som, že si zafarbím vlasy na tmavohnedo, no ešteže som touto bohapustou hlúposťou neohrozila svoj inteligentný výzor
Dajte mi vase IP adresy vsetci a spravím s vami poriadok...
@sturmer kuknem to zajtra, nemám to v hlave, držím tam iné veci teraz a nerada by som to vytlačila (mám prijímačky na magistra zajtra a fakt sa nechcem zaťažovať inými informáciami nateraz)
A na tu velku by si mohla už konečne ísť.... ?
Jáááj, ty si cigánka, takže ty nemás záchod, sry...
By som ti doprial stretnuť sa s Hitlerom piča cigánska...
jj, moje hovno je viac než tvoj mozog, bejbe.
sa aspoň nauč písať, keď už sa tu toľko obháňať inteligenciou a nadradenosťou.
Ty rasista...
Do piče fakt ako decká tu na birdzi su a potom to tu tak aj vyzerá....
Kokooos, teba keby že stretnem na ulici...
Vas to nebavi takto sa hádať?
teba baví, že si každému na smiech?
lol, končím s touto "hádkou" nemá to úroveň, keď niekto argumentuje jak 12 ročný zasran a už ma prosím ťa netaguj
HURAAAAA!!!
100 komentov...
@qwedsayxc vieš čo je vrchol zúfalstva. Debilnosťou na seba strhávať pozornosť. Ak to robí dieťa v škôlke-ok. Ale ak to robí niekto nad 10 rokov, myslím, že musí mať vážne emocionálne problémy.
@qwedsayxc Trošku som si to tu prečítal a už si to len nemyslím, už to aj vidím. Ako fakt, zájdi občas medzi ľudí. Či takto sa správaš aj medzi nimi? Tak to sa nečudujem, že ti neostalo nič zábavnejšie na robote ako trotlovať tínedžerské fóra.
ak si myslel kaukazskú/europoidnú/bielu rasu, tak to neviem.
obe tieto veci sú mi ľahostajné.
Inak vy sa musíte strašne nudiť.
» rodstvo.ru/old_r1a.aspx...
"Slovo „Árijec“ je odvodené z pôvodného indoeurópskeho slova „aryo“ a znamená vznešenosť, šľachetnosť. Používa sa na označenie indoeurópskych národov."
Ale rozhodne by sa nemalo. Odmietam vnímať ako oficiálny názov (resp. jeden z oficiálnych názvov) rasy, ktorý si táto rasa dala sama, slovo ktoré ju takýmto trápnym spôsobom povyšuje nad ostatné. "Indoeurópska" je plne dostačujúce. "Árijec" je proste modrooký blondiak a je to slovo ktoré by malo byť používané buď s komickým/parodickým nádychom v tóne, alebo ako čisté derogatórium, finito.
@tommyhot -> v grietushinom linku sa o tom písalo, a priamo sa vysvetľovalo že tvoj @125 sa mýli
Priložím obrázok oči aby si získal lepšiu predstavu o farbe árijských oči..
okrem iného tu sa o árijcoch niečo aj dočítaš.. » vedy.sk/sk/viera.php...
skús sa naučiť vyjadrovať, a potom ma niekde zataguj. pa