Triedna mám tyká a možno ešte pár učiteľov ale inak nám nechce tykať nik aj keď sme ich o to prosili vraj sú zvyknutý vykať a naučiť sa tykať zo dňa na deň nejde (ach)
Spoluziakov som uz na zaciatku prveho rocnika dorazne upovedomila, ze si zelam byt oslovovana "Pan admiral". Vykanie, tykanie, tikanie, vykakanie, onikanie a ine -anie ponechavam ich usudku.
na gymnáziu nám veľa profákov vyká(zo zásady),vraj oni nikomu netykajú ..a aj nás volajú len priezviskom a je ich ale stále menej ako tých ,čo nám tykajú ...a mne osobne je to jedno ,či mi niekto tyká ,alebo vyká ...bola som zo ZŠ naučená ,že mi všetci tykajú ,tak mi to trošku blbé prišlo,že mi zrazu vykajú ..ale teraz po tých rokoch mi to ani nepríde
ako ktorí, no najlepšia je triedna, ktorá tyká alebo vyká podľa nálady, resp. podľa stupňa nasratosti. spolužiačke, ktorú nemá rada zásadne vyká ale oslovuje ju krstným menom. dokopy to znie zaujímavo.
alebo matikárka...Vy lolita...Vy ste, vy ste...vy ste taký lolo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ucitelov oslovujemee zvycajne hromadne - mily ucitelsky zbor, vazeni lektori, dobry den.
Skolnika ignorujeme.
S vratnickou sa hadame, ak nas nechce pustit hore. Hadame sa s vykanim.
Riaditelku malokto malokedy vidi a ked vidi, tak sa trase od strachu, ze zabudne oslovovat, zdravit alebo inak komunikovat.
S desiatou sa bavime vzdy kamaradsky.
a na výške vykajú, ale je mi to divné, keď mi vyká chalan, čo je o nejakých 6-7 rokov starší odomňa a vyzerá na 18
Ale najlepšie aj tak bolo, keď sme v prvom ročníku nastúpili ako 10-11 ročné deti a už vtedy nám vykali Hrozne divné mi to prišlo
alebo matikárka...Vy lolita...Vy ste, vy ste...vy ste taký lolo!