@zajko30 osud, si myslím, je niečo čomu sa nevyhneme. Ale mám za to, že osud si aj sami môžeme písať tým, že nebudeme hazardovať so životom a tým si nedáme veľa šancí zomrieť
Ajkeď je to len výplod chorej mysle scenáristov keď to vezmeme čiste hypoteticky tak sa dá povedať, že ak mi sviečka života dohára a keď som povolaný na druhý svet tak sa tam dostanem a nieje dôležite akým spôsobom ale možno je dôležitejšie to že tam idem povedzme že šťastný...... Ale nemyslím si že niečo ako náhoda existuje myslím si že všetko má nejaký zmysel ajkeď sa to v určitom momente nemusí na prvý pohľad zdať.
o tvojej známej čo sa zabila bolo veľa aj dnes v TV a čo myslíš, keby ten chalan čo šoféroval nemal vypité, že mohli žiť a ta tragédia, by sa nebola stala....?
ja si tiež myslím, že sviečka každým dňom dohára každému, len niekomu rýchlejšie a niekomu pomališie a myslím si tak isto ako @redmoon , že to bude ten osud....
a veď aj na tom Titanicu, tí cestujúci boli šťastní, bohatí a zdraví, len mali smolu, že boli v nesprávny čas na nesprávnom mieste a osud sa s nimi kruto zahral...........filip
@depropex máš 1000% pravdu, aj ja som chodil ako šáleny na aute, tieto tragédie v poslednom čase ma veľmi naučili si život vážiť a ďakujem Bohu, že si ma ešte nezobral k sebe.............filip
Taktiež si myslím, že sato kľudne môže stať. Verím na osud... Hmmm povedzme niečo ako vo filme Nezvratný osud?... Len viac reálne. Pretože sám od seba sa klinec nezačne otáčať. Ale aj tak mám k týmto veciam deterministický prístup. Nemyslím si, že veci sa dejú náhodou. Neverím v Boha. Aj keď je to paradox a jedno s druhým sa navzájom môžu vylučovať.
@zuzuliatko7 presne ako píšeš veci sa nedeju náhodou a ani lístok bez vánku sa nepohne na strome....také ďalšie prirovnanie....aj keď uznávaš materializmus si ešte veľmi mladá, postupom času zistíš a určite sa to stane, že za všetkým niekto a niečo je....sú to prave tie nešťastia, choroby, zázračné uzdravenia a začuješ akýsi vnútorný hlas, ktorý ti bude určovať ten pravý zmysel tvojho konania a zmýšľania.........
Boha veriť neznamená chodiť do kostola, byť sa v prsia aky som kresťan katolík a pritom si myslieť aký som veľký veriaci....
Boh je v každom z nás a je to otázka času, kedy ho človek pocíti..........už len tým, že sa chovaš ako sa na slečnu patrí v tvojich rokoch, dokazuješ aká si uvedomela a múdra a to je to čo Boh od nás chce......
no ale som sa rozpísal ako nejaký agitátor KDH a pritom som veľký smilnik a chuligán, v mojich rokoch mám fakt divné myšlienky........filip
myslím že to bol ujo scenárista ktorý je už úplne zúfalý lebo vrážd a smrtí už bolo všade toľko že obyčajné už prakticky nikoho nebavia, tak musí vždy vymýšľať nejaký absurdný plot twist
@redmoon z rakoviny sa nedá vyliečiť, skôr ju na nejaký čas zahnať? zaujímavyý výrok, takže teda podľa Teba ju máme všetci, u niektorých sa neprejavila ešte vôbec, tak to mám chápať?
@fanklublbl to som nepovedal, ale v zásade povráva sa, že každý máme tieto rakovinotvorné bunky v sebe, len sú v akoby uzavretom stave, takže aj to je možné. Užívaj každý deň akoby bol tvoj posledný
@redmoon viem čo myslíš, len si to nepovedal vôbec dobre, každá jediná bunka v tele môže byť rakovinotvorná, mutácie sú bežná vec, ale u zdravého jedinca imunitný systém sa s tým vyrovná, to slovné spojenie uzavretý stav je somarina, čo si si sám vymyslel
@fanklublbl pokiaľ viem, tak o príčinách rakoviny sú stále len domnienky, takže ani zdravý imunitný systém ti nezaručí že nedôjde k tej mutácii (inak hej to znie lepšie ) alebo máš nejaký vlastný výskum tvrdiaci opak?
@redmoon nie ja robím výskum v niečom inom, ale keď sa pozrieš na google uvidíš kolkí lekári sa tomu venujú a budeš vedieť viac a diskutovať viac k téme
@fanklublbl viem koľkí lekári sa tomu venujú, na to nepotrebujem ani google, šak to je ešte lepší biznis jak cirkev...ale z tohto je aspoň nejaký prospech pre spoločnosť, aj keď riadne predražený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
o tvojej známej čo sa zabila bolo veľa aj dnes v TV a čo myslíš, keby ten chalan čo šoféroval nemal vypité, že mohli žiť a ta tragédia, by sa nebola stala....?
ja si tiež myslím, že sviečka každým dňom dohára každému, len niekomu rýchlejšie a niekomu pomališie a myslím si tak isto ako @redmoon , že to bude ten osud....
a veď aj na tom Titanicu, tí cestujúci boli šťastní, bohatí a zdraví, len mali smolu, že boli v nesprávny čas na nesprávnom mieste a osud sa s nimi kruto zahral...........filip
Boha veriť neznamená chodiť do kostola, byť sa v prsia aky som kresťan katolík a pritom si myslieť aký som veľký veriaci....
Boh je v každom z nás a je to otázka času, kedy ho človek pocíti..........už len tým, že sa chovaš ako sa na slečnu patrí v tvojich rokoch, dokazuješ aká si uvedomela a múdra a to je to čo Boh od nás chce......
no ale som sa rozpísal ako nejaký agitátor KDH a pritom som veľký smilnik a chuligán, v mojich rokoch mám fakt divné myšlienky........filip
Vlastne telka je práve to miesto, kde človek určite nájde odpovede na všetky filozofické otázky
Rakovín je viac druhov a sú rôzne závažné štádiá a z niektorých sa určite dostať dá ... Bez toho, aby šlo len o utlmenie samozrejme ...
Ak tejto téme samotnej ešte raz ...
A povedzme, že ešte aj k @1 ...
iste
a na svete je mnoho náhod. ale čo sa má stať, tak to sa stane.