DObry den,
chcem sa spytat ako to funguje s vymenou euromnici v NBS. Len ja by som to chcel naopak. Teda napr. dat v NBSke 500€ a oni mi daju 250x2€ ....robili ste to niekto takto niekedy?
nejde o automaty....skor som zberatel minci ....a dostat sa v dnesnej dobe k vacsiemu mnozstvu je obtiazne a navyse aj dost financne narocne.....predsalen 600-700€ v drobnych nenasetris za par dni
ja chcem len vela minci....nasledne ich popreberat (velakrat sa najde medzi nimi kus co stoji za to) ....a potom si ich spat vlozit na ucet
viem ze sa da v NBS premenit napr. 8,5kg minci (len zatial to bolo len pri Sk) .....6,6kg slovenskych desatkorunacok bolo 10 000Sk
ale vdaka za odpoved... aj ked bezpredmetnu pre mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
ja chcem len vela minci....nasledne ich popreberat (velakrat sa najde medzi nimi kus co stoji za to) ....a potom si ich spat vlozit na ucet
viem ze sa da v NBS premenit napr. 8,5kg minci (len zatial to bolo len pri Sk) .....6,6kg slovenskych desatkorunacok bolo 10 000Sk
ale vdaka za odpoved... aj ked bezpredmetnu pre mna