predstavte si situáciu, máte mamu, otca, sestru a brata, pri nešťastnej náhode sa stane že sa zistí že máte inú krvnú skupinu ako vaši rodičia a v nemocnici prídu na to že ste boli v porodnici vymenene s iným dieťaťom, to dieťa má prirodzene tiež novú rod
podobný seriál som kedysi videla, ale ty asi nepozeráš japonské seriály, takže si z toho asi nečerpala :letim:
ono, ja by som sa vymieňať nechcela, predsa už poznám členov svojej rodiny, akceptujem ich takých akí sú a máme dobré vzťahy, možno by som sa pozrela na tú druhú rodinu ale určite by som rada ostala tam kde som, podľa mňa by to pre všetkých bolo najlepšie
no podla toho ake by som mala vztahy v ramci tejto mojej "povodnej" rodiny.. ak napicu tak by som urcite chcela spoznat biologickych rodicov.. a ak by som sa mala dobre, tak neviem.. nie som si ista.. :/
ak by som si so svojou NEbiologickou rodinou rozumela a ľubili by sme sa atd atd tak by som asi nechcela vymenu. ale neviem si to predstaviť. ešteže u mna je 100% isté že som dcera mojich rodičov
ja si takúto situáciu nedokážem predstaviť. Máme v rodine príliš veľa spoločných znakov, aby to bola náhoda.
Svetlosť pokožky, výška, hustota vlasov, farba očí, dedičné choroby, podobné správanie v istých situáciách, v neposlednom rade silná vonkajšia podoba...
Jedným slovom: nemožné.
Pri kazdej prilezitosti doma musim pripomenut, ze ja musim byt asi adoptovana alebo mam pocit, ze ma museli v porodnici vymenit (alebo je to iba moje zelanie) ale ta vzhladova podoba sa nezaprie... Kazdopadne kazda rodina (dobre, skoro kazda) musi byt lepsia ako tato.
Chcela by som ich spoznať, ale výmenu by som nechcela. Výchova častokrát zaváži viac ako gény. Vlastne by mi to asi bolo jedno - keďže už doma skoro nebývam, nebolo by čo meniť.
Som stopercentne bio dieťa svojich rodičov, oňahdy sme si pozerali staré fotky a divím sa, prečo som ja na čiernobielej fotke a čo to bola za príležitosť, keď vysvitlo, že to bola mamka v pätnástich rokoch. A z mnohých iných dôvodov.
A nechcela by som sa s nimi asi ani stretnúť, možno skôr s tým človekom, za ktorého ma vymenili,to by ma zaujímalo.
určite by som chcel spoznať svojich biologických rodičov ... a ak by chceli, snažil by som sa spojiť naše životy čo najviac ... no mojich skutočných rodičov (tí čo ma vychovali) by som nikdy nezavrhol a mal by som ich vždy rád
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ono, ja by som sa vymieňať nechcela, predsa už poznám členov svojej rodiny, akceptujem ich takých akí sú a máme dobré vzťahy, možno by som sa pozrela na tú druhú rodinu ale určite by som rada ostala tam kde som, podľa mňa by to pre všetkých bolo najlepšie
Svetlosť pokožky, výška, hustota vlasov, farba očí, dedičné choroby, podobné správanie v istých situáciách, v neposlednom rade silná vonkajšia podoba...
Jedným slovom: nemožné.
nechcela by som meniť rodinu
...
A nechcela by som sa s nimi asi ani stretnúť, možno skôr s tým človekom, za ktorého ma vymenili,to by ma zaujímalo.
ale spoznal rad, preco nie