minula som takmer sto euro na kozmetiku z lekárne, ktorá mi trochu pomáha, ale nakoniec po tom všetkom mi pomohla zinková masť, zubná pasta a preťová voda Amica- všetky tri veci kupíš spolu a nezaplatíš viac ako 4 eurá.- s tým som vyrážky vyliečila/liečim ak sa nejaká objaví/, stačilo si prestať do toho rýpať, a teraz si už len robím peeling dva krát do týždňa, každé ráno a každý večer si vyčistím pleť čistiacou penou a tonikom, dám hydratačný krém- to je už pre udržanie pokožky v zdravom stave- a ešte malý dodatok- na tvár maj vyhradený uterák, nie taký, do ktorého si utieraš aj ruky.
@somarinka ja som v čase liečenia vyrážok používala namiesto makeupu ten tónovací krém z lekárne- tuším aknecolor sa to volá- som si to seriózne dávala na celú tvár,aká som bola zúfalá. teraz som prešla na bb cream na problematickú pleť
tabletky Roaccutane a toto ti určite pomôže ... síce to má veľa vedľajších účinkov a musíš pravidelne chodiť na pečeňové testy, ale pleť si vylieči ..ja som to brala ,lebo som mala ťažkú formu akné a za 4 mesiace som mala nádhernú pleť
mne zinok vôbec nepomohol ani po štyroch mesiacoch ani len sa mi nespevnili nechty, noniečo čo mi vážne pomáha je droždie, pomarančová šťava a uhorky a na tie väčšie "krámové" vyrážky používam polku tabletky aspirínu rozdrvenú a zmiešanú s vodou. Jednoducho si ju dám na vyrážku na noc a do rána je vyliečená
a v 16 sa tvoria vyrážky aj preto že telo prechádza hormonálnymi zmenami aspoň si myslím za ten čas odžitý rozhodne make-up nieje vhodná metóda proti vyrážkam tvár horšie dýcha a môže to byť aj tým, nehovoriac o tapete po nejakej telesnej alebo športovom výkone na neumytú pokožku
takee tie malilinke obcasnee ..alebo malicke cierne bodky na nose ... vsak to patri k puberte .. no a riadne jebaciska ..s tym skusenosti nastastie nemam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A este by som odporucila nepouzivat make up, to mne dost pomohlo
» www.jamiesonvitamins.com/2330...
Nejedz tie tabletky na lacno lebo ti bude zle. Su sice drahe ale po nejakom mesiaci by mali vyrazky ustupit
odporucam toto mydlo rano vecer si ho das a hned o dva dn mas krajsiu plet naozaj mne to velmi pomohlo
prípadne mám ešte takú vodičku od doktorky na predpis so sírou a antibiotikami, stála ma "až" 17 centov a je geniálna
Uz roky sa mi take nieco nestalo dpc ale je to hardcore!
Aha tutok to mozte zhliadnut a posudit co mi pomoze.
Vypada to malinko, ako po utoku Cullenovcov
inak pomôže umývať si spotenú tvár, nie vždy sa odporúča tekuté mydlo! a ešte nekrémovať tvár ak to nieje potrebné, neviem prečo
@nobile nelež v semene all night long
Nechapem, proste vcera som bol este nadherna bytost.
Mohol som kecat s jednorozcami dokonca a rano je zomna ohyzdna obluda
Nevim ci to nebude zo stravy Junk food and shit :/
neholil si sa náhodou včera večer ? Jednorožci zmizli nastúpil kopýtko ?
Kopytko
Ty vole, ten je este aky nadherny oproti mojmu sucasnemu zjavu!
@klaudiqaaa ale nebol to moj zamer, ja tu hladam odbornu pomoc
5 sekúnd som z toho počul nevedel som ktorý kábel vytrhnem zo steny prvý, bol som pripravený na všetko ale takú chujovinu som ešte nevidel/nepočul
Takze narozdiel od vas pubertaci, budem mat za par hodin znova fabulous pokozku!