Zaujímalo by ma, že ako často stretávate ľudí, ktorí sú vyšší ako vy. Napíšte aj vašu výšku. Ja mám v poslednom čase problém, že keď idem po meste a je tam viac ľudí, tak dosť často vidím vyšších ľudí ako som ja a to mám 188 cm. Nemám rád ten pocit byť ni
Stále DDD Mala som nejaké zdravotné problémy tak som nerástla asi nejaké 4 roky ale teraz to dobieham kedže tie problémy už niesu Za mesiac som teraz narástla 2 cm. Výšku tu nejdem písať budete sa mi smiať Ako ale som si zvykla že všetci sú vyšší. A nejako mi to už nevadí.
Veľmi mi vadí byť nižšou!!! 166, takže je odomňa každý vyšší. Keby som bola vyššia ja, moje nerdstvo by k tomu dokonalo sedelo. Keď som malá, mala by som byť roztomilá a prd z toho.
Uplne ťa chápem ja mám 190 cm a zvyčajne nestretávam veľa vyšších ľudí ale je to nezvyk keď stretnem niekoho kto je ešte výraznejšie vyšší ako ja ale takých nebýva veľa
čo ja viem, mám 169 a často stretávam vyšších ľudí, v podstate si pripadám dosť nízka takto... nesťažujem sa, je mi to u riti, ale proste keď sa na seba pozriem, pripadám si malá
Mám 183 cm a cítim sa ako obor keďže veľmi málo stretávam ľudí ktorý sú vyšší ako ja... Alebo ich možno nejako neregistrujem
Každý mi hovorí že som príliš vysoký a neviem čo
Aj bývalá sa mi smiala že som obor
179 mám a vôbec nevnímam kto je ako vysoký keď idem po meste,niekto je proste nižší a niekto vyšší. Jediné čo ma zaujme keď je baba vyššia odo mňa ,vtedy to je také divné troška.Ja mám rád baby medzi 160-170 cm,viac moc nemusím
mám 164 cm, takže väčšinou stretávam vyšších odo mňa - chalani snáď všetci a baby sú väčšinou rovnako vysoké alebo vyššie odo mňa (aj keď poznám aj menšie). mne sa zas páči byť drobnou, kľudne by som bola aj nižšia, aj keď tým kus krk trpí, furt kukať dohora, frajer má 189 cm, musím sa stavať na špičky, keď mu chcem dať pusu
168, vždy som si myslela, že som vysoká a ono v podstate aj ľudia, o ktorých som si myslela, že sú nízki, sú odo mňa vyšší. takže sa zmierujem s tým, že som nízka.
ja mam 154 cm a stále sa cítim od každeho nižšia ,hlavne ked volakto príde zamnou a začnu mi hovorit jaka som malinka ...takže váčšinou aj ked ideme von tak som najnižšia ...už nerastiem 2 roky
Mám 168 cm a napr. z triedy patrím do priemeru (ale to hovorím len o dievčatách) .. všetci spolužiaci sú minimálne o hlavu vyšší ako ja ale celkovo, keď som vonku tak je skoro každý odomňa vyšší a to o dosť nemám to moc rada ale nejaký extra problém to pre mňa nie je
pri mojich 199cm sa nestava, ze stretavam vyssich, ale v BA sa parkrat stalo, (mam jedneho spoluziaka co ma okolo 210 urcite), takze realne som v zivote stretol odo mna (199/200 cm) vyssich ludi cca 8
Boze o com je tato diskusia? Sme zistili,ze na tejto planete su vyssi aj od nich nizsi ludia?
Ci len zas otazka,si spoko so svojou vyskou?
Nie,nie som,lebo mi je naprd,nie som modelka ani basketbal nehram.
Ja neviem prečo na takých blbostiach, každému záleží. Ale pri tejto spoločnosti toho mám dosť. Mám iba 154 a chodil som s takou čo mala 168 a rozumeli sme si aj úplne všetko a potom si jednoducho našla iného. Neviem či to ľuďom fakt nedochádza...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale je tiež dosť pravdepodobné že ich registrujem vďaka tomu
to platí pre baby ktoré sa sťažujú s takouto výškou
Každý mi hovorí že som príliš vysoký a neviem čo
Aj bývalá sa mi smiala že som obor
Ci len zas otazka,si spoko so svojou vyskou?
Nie,nie som,lebo mi je naprd,nie som modelka ani basketbal nehram.