ak by som neverila na osud, môj život by nebil tak dobrý ako je, takže áno, verím, že je nejaká predurčenosť, ale niekedy to ľudia dodrbú a ani predurčenosť im nepomôže
a.. rozhodne to nie je ako v filmoch
nie nic take podla mna neexistuje...je sice vysokopravdepodobne ze vacsina z nas ktori citaju toto forum budu v buducnosti s nejakou konkretnou osobou o ktorej teraz nevieme tvorit par..ale system ktory by predurcoval jednu jedinu osobu kazdemu len za tymto ucelom proste nedava zmysel..tieto nazory na osudovost vznikali podla mna kvoli pripisovaniu vyznamu symbolom, pribehom a legendam
Buducnost sa ovplyvnuje tak roznymi faktormi, ze to podla mna nie je mozne. Naopak, z psychologickeho hladiska je to nejaka ista forma viery, ktora drzi ludi v nadeji, alebo si len vybrali "stranu" v co verit. Je to len cisto subjektivne. Z hladiska zivota, je dost logicke, ze si raz najdeme partnera a budeme ho lubit, lebo preco ine by sme snim asi aj boli, vsak? Niektori to priradia k nahode, ini k tomu, ze to tam proste dotiahli, ostatni k osudu. Pre mna osobne nic predurcene neexistuje, mame slobodnu volu, sami sme rezisermi... Poznam ludi ktori si sami vsugeruju, ze nieco tak malo byt, aj ked im to uskodilo, lebo sa s tym potrebuju nejako zmierit..
Je to bežná vlastnosť ľudí že chcú veriť v takéto veci, keď človek nevie ako ďalej doľahne to na každého. Sám by som bol rád keby to takto bolo, ale bez vetra sa ani lístok nepohne.
myslím si, že niečo také podobné je, ale nemusia to byť len dve osoby ako partneri. skôr si myslím, že sú "duše" alebo ako to nazvať, ktoré sú si stále blízke... a môže ich byť viac v podobe kamarátov, partnerov, rodiny, atd. proste osoby ktoré do nášho života prídu a ostanú (alebo aj časom odídu), ale malo to nejaký zmysel.
myslím to ako neschopnosť sa odpútať od osoby ktorá v mojom živote zohrala veľkú úlohu , neviem si predstaviť vylúčiť ho úplne zo svojho života i keď tam už dlho nieje a presviedčam sa naivne že to takto nemôže byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a.. rozhodne to nie je ako v filmoch
Ale nemusí to byť navždy.