Zovrie voda a vrátim kanvicu naspäť na stojan
Ale môj známy-hasič ma za to často buzeruje že najviac domácností vyhorí (vraj) z rychlovarnej kanvice tak... ja neviem uš aj by som to vyťahovala ale mne sa to tam nechce pchať hore dole furt
áno, lebo viac krat pri roznych typoch sa mi stalo, že sa sama zapla... plus moj otec je hasič, takže keď som doma tak mi to x krat za deň hovorí koľko ľudí tak vyhorelo
Resp nie pri kzdom ale ked idem z domu ze do roboty alebo tak pred na cely den.. a inak ju nikdy nemam polozenu na tom podstavci ale vedla lebo som uz pocula ze tak niekedy daka vyskratovala
Ja som to nikdy nerobila a byvala som s ludmi co to robili teraz a neskutocne ma to vytacalo najprv prislo mi to odveci a potom mi kamos povedal ze to je najcastejsia pricina poziaru tak som to zacala robit aj ja a uz som si na to zvykla a vobec ma to neobtazuje
Uz ano, byvala spolubyvajuca ma tym tiez vytacala ked stale po mne chodila a vypinala to : D ale zvykla som si na to uz aj ja a vytahujem zo zasuvky kde sa da
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale môj známy-hasič ma za to často buzeruje že najviac domácností vyhorí (vraj) z rychlovarnej kanvice tak... ja neviem uš aj by som to vyťahovala ale mne sa to tam nechce pchať hore dole furt
Lebo moju ani nezapnem, ak v nej nie je voda/čerstvo zovrela