Vyvolaval uz dakto duchov ? Diali sa pritom dake cudne veci ? Pocul som totiz vela pribehov ze dakto dakoho vyvolaval a potom sa zacali diat cudne veci otvarali sa a zatvarali okna, svetlo sa zhasinalo a vypinalo bolo pocut rozne zvlastne zvuky...
@patuskoo no je vela pribehov s nimi . Oco tiez mal jeden nevysvetlitelny zazitok s nimi teda mozno ze to neboli oni ale urcite nejaka vyssia sila to musela byt . Takze ano verim tomu .
Keď som bol malý tak sme vyvolávali duchov, ale sme sa báli už potom a prestali sme. Ja som mal tiež kadejaké zážitky a nie veľmi príjemné a už sa nepúšťam do ich sveta.
ked som bola menšia s kamarátkami sme sa hrávali na čarodejnice (charmed) a tiež sme skúšali vyvolávať, v tom momente sa nič nedialo tak sme sa vždy iba smiali, no potom sme mali divné pocity, že nás niekto sleduje a podobne, a aj sa nejaké divné veci diali, teraz ked som vyrástla neviem, či to bola náhoda alebo vplyvom týchto vecí ale jedno viem iste, už to nikdy neurobím a nebudem sa znova zahrávať so záhrobím
a hej vyvolávali sme raz, keď sme mali tak 14 rokov možno, nebolo to príjemné, ale nič závažné sa nestalo. horšie to bolo keď niekto zomrel a mal potrebu dať o sebe ešte vedieť.
Ide len o psychiku. Ak by si aj vyvolával, a bál by sa, svedomie by obyčajné zvuky okolo bralo ako "nadprirodzené" A ak by si vyvolával a nebál sa, a mal by si z toho len ako tak srandu, tak to máš peyči. .. Nuž, ale ako sa píše v Necronomicone "neskúmaj to čo má vyššiu moc než ty, nerozmýšľaj nad tým .." Alebo nejak tak! Istú vieru v tom mám, ale skúsenosť zatím žiadnu (But, i want!)
To sú tí duchovia, keď sa ich nikto neprosí, tak trieskajú s oknami a robia blbosti so svetlami, ale keď už ležím v posteli a treba zavrieť okno alebo zhasnúť, vždy sa musím postaviť!
@hsjklaop Divne, primitivne, detinske je veriť niečomu, o čom za 5000 rokov existencie ľudstva neexistuje ani minimum hodnoverných dôkazov a popierajú to úplne všetky možné fyzikálne zákony.
Akože aj mňa občas pochytí tá viera, že "čo ak...?", ale čím som starší, tým 3ezvejšie nazerám na svet.
@antifunebracka tisicky rokov bez dôkazu ľudstva, ze Zem nie je plocha.
A tie dôkazy su - osobne poznam človeka co mal s týmito vecami velmi silne zazitky. Samozrejme je to aj o viere, ci veris mne/jemu, ale ja mu verim, viem rozpozat kedy klame.
A fyzikalne zakony?
Vrat sa 20 000 rokov dozadu a povedz niekomu, ze tony železa dokazu lietat vo vzduchu... vsak to je uplne proti fyzike! Hodim kamen padne..
@hsjklaop Dôkazy, že zem je guľatá, boli vždy, len ich ľudia nechceli vidieť. Ale viem, ako to myslíš. Axa raz dokáže existencia duchov, budem 1., kto sa ti ospravedlní a zvyšok života budem aktualizovať všetko, čomu som kedy veril. A čo zažil ten tvoj známy?
@antifunebracka noo. Súviselo to s jeho 2 rocnym synom. Chudak chodil zniceny, a na vlastne oci som videl ze jeho syn..... sa sprava nezvycajne,. Nechcem to tu verejne moc rospisovat, ak chces tak TS
@antifunebracka Čakal som takú odpoveď Zaujímavé je že, vy ateisti za stále oháňate tým, že neexistujú dôkazy. K dôkazom... Vy ateisti nemáte tiež problém veriť na Big Bang, ktorý tiež nie je nijako vedecký podložený, ale veriť na duchov je už primitívne a detinské. Kým neboli dôkazy o existencii baktérií, a neexistovali mikroskopy, tak dovtedy neexistovali ani tie baktérie a nikto nikdy na ne neumrel...
@darksider96 bIG bANG je najpravdepodobnejšia teória vzniku vesmíru a nvm, prečo ju odsudzuješ, keď o nej dokopy nič nevieš, ani ako sa formovala do dnešnej podoby, ani nič A ak ti to pomôže, aj mne osobne príde totálne pritiahnutá za vlasy a prakticky vôbec jej neverím, ja sa len smejem, že si sem linkol totálne pripečenú stránku ako nejaký dôkaz, pričom je jasné, že autor je minimálne na drogách
Asi máš pravdu. Ten článok bude pravdepodobne podvrh. Ale to ešte neznamená, že astrálny svet a duchovia neexistujú. Ja na také veci verím (verím, ale nie som o nich presvedčený ale verím) ale keď niekomu napíšeš že len tvoja pravda je tá správna a druhá strana sa vo všetkom mýli (ako to tu zvykneš robiť), tak tým len dávaš najavo svoju ignoranciu. S tými duchmi to je ako o existencii baktérií, teraz ich vieme pozorovať, máme dôkazy, preto si presvedčený, že existujú. Podľa tejto istej logiky pred pár sto rokmi, keď neboli dôkazy, a nevedeli ich pozorovať, by si bol presvedčený, že baktérie nemôžu existovať.
@darksider96 Myslím, že v @20 pekne vidieť, že svoju pravdu nijak netlačím a som schopný sa ospravedlniť. Problém duchov je ten, že by otočili úplne všetky doteraz známe a overené biologicko-chemicko-fyzikálne zákonitosti sveta a to si vôbec nvm predstaviť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a hej vyvolávali sme raz, keď sme mali tak 14 rokov možno, nebolo to príjemné, ale nič závažné sa nestalo. horšie to bolo keď niekto zomrel a mal potrebu dať o sebe ešte vedieť.
Podla mna je praveze divne, primitivne, detinske verit, ze co som nevidel neexistuje.
Akože aj mňa občas pochytí tá viera, že "čo ak...?", ale čím som starší, tým 3ezvejšie nazerám na svet.
A tie dôkazy su - osobne poznam človeka co mal s týmito vecami velmi silne zazitky. Samozrejme je to aj o viere, ci veris mne/jemu, ale ja mu verim, viem rozpozat kedy klame.
A fyzikalne zakony?
Vrat sa 20 000 rokov dozadu a povedz niekomu, ze tony železa dokazu lietat vo vzduchu... vsak to je uplne proti fyzike! Hodim kamen padne..
Toľko k tomu.