Ja som vyvolávala duchov s kamošmi v škole... Ale to fakt sa nám tam začali diať rôzne veci nooo... Tam v triede začali hocijaké predmety meniť farbu a padali veci zo steny...
ja som to skusala ked som bola este mensia nez som newem ci som nastol dociahla ../ale ne/ a podstate sa nic nestalo..ako bali sme sa ale nikoho sme nevivolali...akze asi sme nemali taku silu abo dkade oddychoali nasi verny duchovia
tak mam kamaratov, kt. s duchmi majuu skusenosti.. a mozno aj ja.. len nevem ci to bol duch.. to je jedno.. proste nevyvolavala by som to.. ci tomu veris alebo nije.. suuhlas so stifutom..
Kicito: ak nevies o co sa jedna alebo sa v tom neorientujes, (z otazky usudzujem ze asi e-e) tak kasli na vyvolavanie - hej je to nebezpecne a nie je to len tak nejaka haluz. Na nete je toho kopec o vyvolavani, asi najlepsie(najjednoduchsie) je cerpat informacie tam.., ale radsej vyvolavaj filmy vo fotosluzbe^^..
Ak sa ti nechce hladat na nete, mozes skusit kniznicu, pre zaciatok k teme doporucujem knizku: Objavte Silu Svojej Mysle - William W. Hewitt.
duchov,zväčša vyvolávajú v škole,no nanešťastie,je väčšina prítomných duchom neprítomná a z toho vyvodzujú profesori unáhlené závery duchov ale vyvolávať netreba,ani nie tak preto,že je to nebezpečné,ale skôr preto,že sú často bližšie než si dokážeme predstaviť,len si preboha nemyslite,že duch je plachta vo vašej chodbe,pripadne priesvitna babka z tretieho pokolenia
Vyvolavat duchov je jedna vec, no poslat ich spat odkial prisli je vec druha a nie taka jednoducha.
Ked som bol mali s ujom a jeho spoluziakmi sme vyvolavali duchov a nedopadlo to dobre. Okrem ineho mi odvtedy vzdy "nieco" stoji v izbe pri zarubni na dverach. Zo zaciatku to bolo o nervy, ale po case si clovek zvykne.
Btw duchovia neublizuju, ide len o to ako dokaze clovek stretnutie s nimi zvladnut. Keby sa to nieco postavi trochu viac od zarubne tak sa asi poserem, ale pokym to je stale na jednom mieste, tak je dobre, aj ked stale citim, ze ma to sleduje.
jackal --- no zachadza to fakt az do stadii ked pomaha psychiater ??? navstivil som aj ine stranky co sa toho tyka,,,a teraz neviem,,,mam rad adrenalin,,,ale az takto ako tam pisali niektori by som skoncit nechcel...
all --- no a neviem ci si tie pribehy ked niekoho vyvolavali a po case ich zacalo strasit alebo sa proste nieco diat ludiaa nevymyslaju...ide mi o spoznanie hranice medzi jednym a druhym svetom
Kicito, adrenalin mozes mat rad, ale toto nie su veci s ktorymi sa oplati zahravat. Mamina sesternica ma znameho, ktory vyvolaval satana (v podstate vyvolavanie ako vyvolavanie) a pokial viem, tak este doteraz sa z toho nedostal.
Kicito: hou, nene, nemyslel som to tak ze keby si to riesil ze by si isiel na psychiatriu ... ta knizka to je o tom ako riesit taketo duchovne veci, su tam rozne clanky/cvicenia/rady k tejto teme. Kludne checkni aj niekde na nete ci nebude, ale ...
...
_ale_ ked vravis, ze to chces robit len koly adrenalinu, tak kasli na to urcite, to sa neoplati..bo by si mohol aj na tej psychiatrii este skoncit. Radsej si skoc bunjee jumping, alebo zoskok padakom, to je vazne pecka adrenalin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A ja som to este neskusala, ale na duchov verim.
Ale tak zdalo sa mi, ze tak pises. Ale uz je to jedno, koncim, lebo neni druhym prijemne citat hadky...
Suhlasim vynimocne zo Stifom.... tie veci by som neskusal
a načo by ti to bolo?
Ak sa ti nechce hladat na nete, mozes skusit kniznicu, pre zaciatok k teme doporucujem knizku: Objavte Silu Svojej Mysle - William W. Hewitt.
hf
Ked som bol mali s ujom a jeho spoluziakmi sme vyvolavali duchov a nedopadlo to dobre. Okrem ineho mi odvtedy vzdy "nieco" stoji v izbe pri zarubni na dverach. Zo zaciatku to bolo o nervy, ale po case si clovek zvykne.
Btw duchovia neublizuju, ide len o to ako dokaze clovek stretnutie s nimi zvladnut. Keby sa to nieco postavi trochu viac od zarubne tak sa asi poserem, ale pokym to je stale na jednom mieste, tak je dobre, aj ked stale citim, ze ma to sleduje.
...
_ale_ ked vravis, ze to chces robit len koly adrenalinu, tak kasli na to urcite, to sa neoplati..bo by si mohol aj na tej psychiatrii este skoncit. Radsej si skoc bunjee jumping, alebo zoskok padakom, to je vazne pecka adrenalin
jackal.