Už dlhšie rozmýšľam nad jednou vecou: na každom obale tabletiek (doplnky stravy-horčík,zinok...) je napísané že sa nesmú používať ako náhrada pestrej stravy. Prečo? Čo by sa stalo ak by som miesto čerstvého ovocia a zeleniny užívala potrebné vitamíny a mi
vyskúšaj a my sa to dozvieme
ak sa ti nič nestane, tak to bude odpoved na tvoju otázku, ak sa tu dlhší čas neukážeš budeme vedieť, že ked to tam píšu tak to asi nie je na parádu
@janehonda šak sa to nemusí dozvedieť sice.. ptm ked sa ti dačo stane sa to asi dozvie ok nič som nepovedala
skús niekoho podplatiť nech to skúsi za teba
@alex458 ale dozvie sa kedze sa stravujem doma a staci ked raz vynecham jedlo a vsimne si to :/
@jaja2014 samozrejme ze by som nezila LEN na tabletkach, pretoze ako som spominala vyssie tak ziskam len mineraly a vitaminy.ostatne dolezite latky by som zisakvala z normalneho jedla. ide mi len o to aby som nemusela jest ovocie a zeleninu a tak
@goldfish Viem, že možno primitívna otázka, ale rozpúšťajú sa v tukoch, ktoré telo už má (proste bôčik na bruchu, slanina na stehne, atď), alebo musí byť prijatý nejaký ten tuk obecne v ten deň v strave?
@skvrnka tak teraz iba z čisto sedliackeho uvažovania, neviem, či je to fakt tak, ale keď si vezmem(e), že vstrebávanie živín prebieha v tenkom čreve, tak sa aj tuk musí do toho čreva asi nejak dostať (ale zdôrazňujem, že teraz vážne iba tak uvažujem ), čiže ja by som povedala, že asi ide aj o to, aby si niečo prijal...
Ale fakt neviem teraz, dobrá otázka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ak sa ti nič nestane, tak to bude odpoved na tvoju otázku, ak sa tu dlhší čas neukážeš budeme vedieť, že ked to tam píšu tak to asi nie je na parádu
@goldfish nestaci pohar vody?
@alex458 ale ja to chcem vazne vyskusat,len si budem musiet pockatpar rokov az sa odstahujem lebo inak by ma mama zabila
skús niekoho podplatiť nech to skúsi za teba
veľa dôležitých sa rozpúšťa v tukoch...
@jaja2014 samozrejme ze by som nezila LEN na tabletkach, pretoze ako som spominala vyssie tak ziskam len mineraly a vitaminy.ostatne dolezite latky by som zisakvala z normalneho jedla. ide mi len o to aby som nemusela jest ovocie a zeleninu a tak
Ale fakt neviem teraz, dobrá otázka