No, neviem ako to je v celom narode, ale ked tak uvazujem, tak sex na jednu noc nic nevyriesi... ja beriem urcite vztah na 100%. Pretoze zo vztahu clovek upokoji svoje psychicke potreby cez rozhovory ai. a aj svoje fyzicke potreby cez sex, dajme tomu. Pricom vztah na jednu noc prinesie len problemy...
Nemala som sex na jednu noc, ani neplánujem, no nik nevie, čo ma ešte v živote čaká. Fakt je, že mi je to teraz úplne jedno, lebo mám priateľa, tzn. lásku, vzťah a milovanie dohromady.
nezavazny sex a zavazny sex su rozdielne ako hrusky a jablka.... ale kto nezazil oboje to nepochopi... netvrdim ze ma to nejak fascinuje ale je to tak.... nuz niekomu sa paci viac jedno niekomu druhe napriklad mne oboje
zažila som oba prípady, momentálne ani jeden z nich nemám, ale nezáleží to všetko iba od povahy ludí, niektorí časovo vela zaneprázdnení napr. kvoli dôležitému zamestnaniu si nemôžu nájsť lásku na dlhý čas a pravidelné stretávanie, iní sa zas v láske dosť sklamali a aj preto hladajú radšej vzťahy kvoli sexu, alebo sa proste niektorí nechcú viazať ešte a chcú si užívať...viem že dobrá láska sa v tejto dobe už len ťažko nájde a mne zatial ešte vyhovuje že som sama, stačia mi dobrí priatelia
Robím si taký prieskum tro´šku a zisťujem že sme na tom asi tak že vzťahy už uprednostňuje iba mala skupina ľudí, sex vyhráva.Ale ako tu odznelo mať vzťah a sex( vo vzťahu plnom lásky MILOVANIE) je asi ta najkrajšia alternatíva. Ja osobne patrím medzi tých šťastlivcov, ktorí nepotrebujú nič hľadať, pretože to všetko už našli.Dik za názory.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
od 25 rokov vztah...ci?
ja uznávam sex na jeden deň, musím dohnať všetko to čo som na strednej zameškal a už mám iba 4 roky na to...
Sex bez vztahu je urcite lepsi, ako vztah bez sexu.