no, ja som mal vztah na dialku, ona bola v KE, ja som bol v BA... bolo to krásne, len... ona bola piča. Ešteže som to odhalil dosť skoro a poslal som ju do riti. Ale inak, siel by som do vztahu na dialku znova. Má to svoje caro, ale ako povedal, ten ujo s tym divnym nickom @4 treba na to ludi... a mne osobne taky vztah aj vyhovuje, alebo lepsie povedane vobec by mi nevadil... mal by som dost casu aj na seba a cez vikendy by som sa venoval priatelke.
okrem toho ja som taky typ cloveka, ze ked mam svojho partnera stale pri sebe, tak neexistuje nic ine a to je chyba cize pre mna by to bolo zrejme velmi prinosne a vyhovujuce. venovala by som sa veciam, ktore ma bavia a aj by som mala partnera
@thevanderdark no my byvame bližšie ale tak on chodí do práce do zahraničia,,, ja do BA do školy tak dúfam že sa nam to bude dať sklbiť ked príde a ďakujem,,,,,,inač myslím si , že ak si uplne dôverujete a mate sa radi tak myslím, že nie je problem nejaka vzdialenosť. Držím palce
vzťah na dialku má budúcnocť iba z krátkodobého hladiska, pokial pravidelne budem dajme tomu 2 mesiace preč, potom budem týždeň s priatelkou a bude to takto napr už. 2 roky tak sa stane to že tá holka sa začne cítiť osamotená (áno, má síce vzťah a priatel ju má naozaj rád no vetšinu roka je preč a ona je sama, nemá ju kto objať, pobozkať a hlavne sa nemá ku komu prituliť, je to podobné ako keď manžel chodí pravidelne na niekoľko týždňové služobky a manželka ostáva sama v prázdnom byte) takže z dlhodobého hladiska vťah na dialku nemá velku budúcnosť... no aj tak všetkým ktorý dufajú že jeich vzťah na dialku to zvláda prajem vela šťastia
Záleží od daných ľudí, akú majú "výdrž". Ale v podstate "láska hory prenáša", ale nie začínajúca láska... Takže ja by som zrejme na diaľku nič nezačínala, pretože raz som už takýto vzťah mala a vydržal nám asi tak 2 mesiace. Je iné, ak dvaja spolu chodia, a jeden z nich (napríklad), ide na školu do iného mesta, či už na SR alebo v CZ, to sa takto dá, ale ako som spomínala vyššie, nový vzťah začínať na diaľku...? Ja by som nie... No, zas moja sestra chodí už 15 mesiacov s chalanom na diaľku 17 km. Takže...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
dá sa to ak sa majú naozaj radi...
okrem toho ja som taky typ cloveka, ze ked mam svojho partnera stale pri sebe, tak neexistuje nic ine a to je chyba cize pre mna by to bolo zrejme velmi prinosne a vyhovujuce. venovala by som sa veciam, ktore ma bavia a aj by som mala partnera
)
ň
vzťah na dialku má budúcnocť iba z krátkodobého hladiska, pokial pravidelne budem dajme tomu 2 mesiace preč, potom budem týždeň s priatelkou a bude to takto napr už. 2 roky tak sa stane to že tá holka sa začne cítiť osamotená (áno, má síce vzťah a priatel ju má naozaj rád no vetšinu roka je preč a ona je sama, nemá ju kto objať, pobozkať a hlavne sa nemá ku komu prituliť, je to podobné ako keď manžel chodí pravidelne na niekoľko týždňové služobky a manželka ostáva sama v prázdnom byte) takže z dlhodobého hladiska vťah na dialku nemá velku budúcnosť... no aj tak všetkým ktorý dufajú že jeich vzťah na dialku to zvláda prajem vela šťastia