Čaute. Nechcel by niekto kúpiť túto knihu? Pokiaľ budete maturovať z anglického jazyka, tak to je asi najlepšia príprava. Knihu som si kúpil asi pred 3-4 mesiacmi, ale takmer som ju nepoužíval. Cena v obchodoch sa pohybuje okolo 11-12€, ja ju dám kľudne a
@sidelasprdel - Kniha je určite kvalitná. Ja som sa z nej neučil, ale ja som sa neučil na žiadny predmet. Takže nie preto, že by bola nekvalitná. Máš v nej 30 tém, ktoré bývajú aj na maturitách. Každú máš dopodrobna rozobratú, máš tam úlohy, slovnú zásobu, všetko čo potrebuješ.
@As - Pochopiteľne, že B2 je kvalitnejšia, ale načo bude niekomu, kto študuje angličtinu B1?
Ja len k tomu, že je na hovno- na našej škole sa maturuje z B2 a všetci sa učíme z B1 lebo B2 kniha že je hrozne neprehľadná a to čo je v B1 nám stačí....
Ja s radosťou predám obe B1 aj B2 Ak by bol záujemca tak TS. Závisí veľa od toho či sa učíš, len to čo ti povedia v škole alebo si témy vypracuvávaš sama. Ale mne sa zišla B2 pred písomnými robievala som doplňovačky slov a pomohlo to Inak B2 je nepopísaná ako nová aj s CD, B1 má nejaké veci spravené. To, že je nepopísaná, neznamená že sa nepoužívala. Len mi bolo ľúto do nej niečo vpisovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
keď už, tak B2 - texty sú tam tie isté s tou istou náročnosťou, len v B2 je toho viac...
@As - Pochopiteľne, že B2 je kvalitnejšia, ale načo bude niekomu, kto študuje angličtinu B1?
Ahoj! mám záujem o túto knihu...vedel by si mi dať na seba e- mail, aby sme sa dohodli? Vďaka