Za rezeň so suchými zemiakmi som zaplatil 4€ a strašne ma to serie, radšej som mal počkať kým prídem domov a dám si zemiakovú polievku čo mama navarila.
asi za predrazene cinske oblecenie zo SHEIN z ktoreho jedna vec je kriva, druha mi je velka, tretia tiez, stvrta je kabelka ktora smrdi akoby sa tam niekto vyvracal a je mala, a piata vec este nedorazila
Za slnecne dioptricke okuliare okolo 200€
A hned po tom na dovolenku,na ubytko a letenky,ale tak to neni vec,ale bolo to tiez dost.
Nasledne som si kupila nejake oblecko a kozmetiku a objednala sa ku kadernicke...
Moja penazenka P-L-A-C-E!
ja som najviac zaplatila za posledny mesiac asi za jedlo a ak sa neráta jedlo tak letenka a kufor? teda cesta do Anglicka
@paulieevans klasika ja tam idem s tým, že potrebujem ponožky, a odídem bez ponožiek, ale s plnou taškou vecí, čo fakt potrebujem viac ako ponožky, alebo sa to sakra oplatilo
700€+ Za televíziu. Lebo som si dal spraviť internet a ukecali ma aj na tv. A čávo mi to došiel zapojiť a som si uvedomil, že aj telka by sa zišla tak som spontánne šiel v ten deň kúpiť...
A ako som spoko...
Najom, faktura, jedlo. Som na ucte -24 eur a nemam dnes ani na cigy, ani na obed. Uff, esteze idem do prace a odidem rano s nejakym kesom, boooo.. Smutne to je obcas
za novú klávesnicu do notebooku... stála niečo okolo 40 € .... lebo tú starú som si odpálila tým, že som si notebook poliala horúcou vodou... 0_0 ale takto, som rada, že len klávesnica odišla
tak ja som sa buchla po vrecku a minula skoro celú výplatu na tento telkáčik » www.hej.sk/televizor-samsu... lebo starý už doslúžil ale niečo som pri objedávke predsa len ušetrila vďaka týmto kupónom » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/... ..treba využiť všetky možné zľavy pri takýchto nákupoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
A hned po tom na dovolenku,na ubytko a letenky,ale tak to neni vec,ale bolo to tiez dost.
Nasledne som si kupila nejake oblecko a kozmetiku a objednala sa ku kadernicke...
Moja penazenka P-L-A-C-E!
@paulieevans klasika ja tam idem s tým, že potrebujem ponožky, a odídem bez ponožiek, ale s plnou taškou vecí, čo fakt potrebujem viac ako ponožky, alebo sa to sakra oplatilo
A ako som spoko...