otazka
ste z dediny alebo z mesta? obmedzuje vas to nejak co sa tyka chodenia do barov v piatky a soboty?
ak ste z dediny(respektive z mensieho mesta), chodite do tych klasickych krciem so stamgastmi?
Som z dediny a nechodim do barov ani v dedine, ani v meste, bo nemam s kym a lebo som na to malicka, ale keby chcem ist do mesta tak maa to obmedzuje lebo autobusy su nahovnoo
som z dediny a mam rad len krcmy nejake bary , kluby atd. to neni nic pre mna no ale nechodim moc do krcmy lebo to tu je proste jebnute a vacsinu ludi nemusim ... a v meste ked sa dostanem do krcmy tak som velmi rad ja proste zboznujem tu atmosferu krcmovu a ked mna tam nikto nepozna tak som taky uvolnenejsi noo ale malokedy idem do mesta do krcmy cize ano obmedzuje ma tato dedina
vzdy ma to obmedzovalo ked som byvala na dedine a bud som cestovala alebo som zostavala v tych krcmach, ako kedy.. teraz som tri roky v meste a nie je nic dokonalejsie ako sa hocikedy o 3 rano zobrat a ist kamkolvek len chcem kludne aj na hodinu lebo kedykolvek mozem ist domov
och, fuj, som z mestskej časti, ale v podstate dediny, všetkých kamarátov mám v meste, a furt ma to strašne sralo, som musela isť domov buď o pol deviatej na poslednom buse alebo o desiatej-jedenástej čo bolo najneskôr jak boli ochotní po mňa dojsť rodičia, alebo taxííííky, čiže som si mohla dovoliť isť von furt len jeden večer z víkendu teraz keď som doma tak zväčša idem buď autom a aspoň nepijem a nerobím pičoviny, alebo ostanem do rána a idem na buse, ale dosť to nemám rada.
a nikdy som nechodila do dedinských krčiem, ešte to by mi chýbalo žeby celá dedina vedela keď zrobím dáku pičovinu alebo hoci keď si zapálim.
a čo ja viem ako ked som u nás v krčme tak našastie niesme dáke lazy ale najväčšia sedláčina na liptove ofc tak máme krčmy a bary rovno tam kde chodia iba samý mladý a potom krčmy kde sú len dáke skrachovalé duše tojd štamgasti
ale samozrejme aj do mesta chodím a ako kedy bud busom ale väčšinou taxík,idem ráno alebo spím u niekoho..
som z hnusnej-špinavej-nudnej dediny plnej blbých l'udí...do krčmi a baru čo tu máme nechodím(ani za milión)...neznášam dedinské diskotéky a podobné kktiny...
som z dediny a vzdy to bolo tak, ze ked sa niekam slo, tak ja som akurat odchadzala ... lebo posledny bus mi siel o 2230 a ked sa vyrazalo niekam o 22, tak som hovno stihla...
Momentalne byvam 2 roky v Brne a aj tak nikam moc nechodim, lebo vacsinou nie je s kym,a ked aj je s kym, tak nie je cas, lebo som v praci... ano bavim, ma moj zivot strasne moc
ano som nespolocenska krava, viem o tom a sere ma to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a nikdy som nechodila do dedinských krčiem, ešte to by mi chýbalo žeby celá dedina vedela keď zrobím dáku pičovinu alebo hoci keď si zapálim.
a čo ja viem ako ked som u nás v krčme tak našastie niesme dáke lazy ale najväčšia sedláčina na liptove ofc tak máme krčmy a bary rovno tam kde chodia iba samý mladý a potom krčmy kde sú len dáke skrachovalé duše tojd štamgasti
ale samozrejme aj do mesta chodím a ako kedy bud busom ale väčšinou taxík,idem ráno alebo spím u niekoho..
nemám problém proste
Momentalne byvam 2 roky v Brne a aj tak nikam moc nechodim, lebo vacsinou nie je s kym,a ked aj je s kym, tak nie je cas, lebo som v praci... ano bavim, ma moj zivot strasne moc
ano som nespolocenska krava, viem o tom a sere ma to