tou hlupanou si sa stal ty,,no pekne,,jaky bordel sa tu robi snad by tu pravu HLUPANU aj niekedy napadlo ze koli jej poriadkom by mohli prist ozivot(keby ze nezasiahnes) 2 babky,, sak ale v tejto dobe znameny clovek-obycajny menej ako zvieratko z utulka,,,no ostava sa len smiat uf
príhody z vlaku 4EVER....ja som cestovala z Kralovian do Bratislavy, ked sa mi stala ´´fakt super´´ príhody (podotýkam že Kralovany sú na severe stredného slovenska, čiže pekne dlhá cesta). V Kralovanoch som si kúpila študenský lístok do Blavy (preukážku som mala od SAD-ky) normálne mi ten lístok predala (kebyže mi neuzná tú preukážku, dala by mi celý) takže som zaplatila 158 sk. No vo vlaku prišla najskôr revízorka-žena, označila mi v pohode lístok.....lenže asi niekde pred trnavou prišiel druhý revízor (no síce nvm prečo, lebo vlakom na dlhé vzdialenosti necestujem) ale šak oki, podala som mu lístok aby ho (znova!!) označil....lenže ten kkt mi povedal, že ten lístok mi neplatí, lebo autobusová preukážka mi je úplne napiču potom kdesi aj s mojím lístkom odišiel (asi 20 minút tam bol!!) a ked sa vrátil s vížaoslávnym pohladom mi povedal, že si musím doplatiť 158 sk do celého lístka + 80 sk za nejakú skurvený poplatok, nazval to nejakým cudzím slovom.....(doma som zistila že tých 80 sk bolo ešte k tomu bez dph!!!) mala osm nervy, tak som mu tam jebla prachy...... neviem kto bol v práve, ale ak ja nie, prečo mi to nemohla povedať rovno predavčka lístkov v Kralovanoch alebo tá revízorka??????
Sunny.lady: Povedat ti to mohla ta revizorka, predavacke listkov je asi jedno ci mas nejaku preukazku. Ja mam este krajsi zazitok:
ZSR maju napisane ze studenti s ISIC maju narok na 50% zlavu, tak som si kupil listok s tym ze hura usetril som. Moje nadsenie ma preslo hned ako dosiel revizor. Som mu ukazal listok, platny ISIC a on mi povedal ze ISIC je neplatny, lebo ho prilozil na svoju citacku a ta mu ho neskontrolovala. Tak nejak sme sa rozumumne dohodli ze pokutu nezaplatim(bol to fakt mily clovek). Ale na dalsi raz zas to iste sa mi stalo, ale uz nie s takym milym revizorom... Ten mi dal pokutu, ktoru som odmietol zaplatit. Povedal som mu nech mi vypise listok a ze to pojdem na ZSR zaplatit. Tam prisli na to, ze moja karta ISIC je "neplatna" preto lebo nestudujem na slovenskej vysokej skole. Na ZSR si aspon priznali chybu, overili to a vydali mi novu karticku, na ktoru mozem teraz volne po celom SR cestovat s 50% zlavou. Zda sa velmi cudne ze ISIC je medzinarodna karta, a ked sem dojde nejaky student zo zahranicia, tak mu nedaju zlavu - tak to moze oznacit za rasizmus.
Ak to niekoho zaujalo, tak potom mozem este napisat ako som tento problem riesil zas s SAD to bolo ovela akcnejsie
Sunny.lady ty si bola v prave, tam nejde o to preukazat sa nejakou zeleznicnou preukazkou abo co, ide o to preukazat, ze si student a mas narok na studentsky listok. Byt tebou nedam mu ani hovno a ked zavola kompetentnych tak ak maju trochen rozumu a poznaju zakony tak toho revizora akurat dobre zjebu.
Tommyhot: bodaj by si mal pravdu, aj ja som si to takto predstavoval... bohuzial, ZSR ma oficialne napisane, ze ked chces zlavu tak sa musis preukazat preukazom akym oni chcu...a tym sa kludne mozu ohanat vid moj predchadzajuci prispevok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ZSR maju napisane ze studenti s ISIC maju narok na 50% zlavu, tak som si kupil listok s tym ze hura usetril som. Moje nadsenie ma preslo hned ako dosiel revizor. Som mu ukazal listok, platny ISIC a on mi povedal ze ISIC je neplatny, lebo ho prilozil na svoju citacku a ta mu ho neskontrolovala. Tak nejak sme sa rozumumne dohodli ze pokutu nezaplatim(bol to fakt mily clovek). Ale na dalsi raz zas to iste sa mi stalo, ale uz nie s takym milym revizorom... Ten mi dal pokutu, ktoru som odmietol zaplatit. Povedal som mu nech mi vypise listok a ze to pojdem na ZSR zaplatit. Tam prisli na to, ze moja karta ISIC je "neplatna" preto lebo nestudujem na slovenskej vysokej skole. Na ZSR si aspon priznali chybu, overili to a vydali mi novu karticku, na ktoru mozem teraz volne po celom SR cestovat s 50% zlavou. Zda sa velmi cudne ze ISIC je medzinarodna karta, a ked sem dojde nejaky student zo zahranicia, tak mu nedaju zlavu - tak to moze oznacit za rasizmus.
Ak to niekoho zaujalo, tak potom mozem este napisat ako som tento problem riesil zas s SAD to bolo ovela akcnejsie
btw. nemate niekto podobny problem??