prečo nám napr. chlpy na rukách narastú len do určitej dĺžky a ďalej už nerastú, zataiľčo vlasy nám stále len rastú a rastú neobmedzene .. Aké by to bolo keby aj na rukách máme takú dĺžku chlpov ako sú vlasy.. farbili by sme ich, kulmovali, žehlili,
ja som si napríklad už aj ruky oholila (mala som 16 a šiblo mi ) a aj tak rastú teraz ako predtým, len do určitej dĺžky. ale keď si aj vytrhneš chlp a vlas a porovnáš to, nie je to to isté, teda aspoň ja si to myslím. môj frajer si napríklad našiel na kolene, zozadu chlp dlhý 6,5 cm
Pri týchto biologických diskusiách neviem, či plakať, grcať alebo smiať sa.
Vlasy zďaleka nerastú neobmedzene, 1-4 mesiace pred prirodzeným odumretím a vypadnutím vlasu sa rast zastaví. Rovnako s ostatným ochlpením, akurát na iných častiach tela je iná teplota/výživa kože/genetická predispozícia/štruktúra chlpu/whatever.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
len vacsina ludi ma maximalnu dlzku vlasov urcenu taku, ze sa zda, ze stale len rastu a rastu neobmedzene.
Ale som len rada že to tak nie je.
Ale napríklad môj dedko má chlpy na rukách dlhšie než vlasy Ale to už viac záleží od dlžky vlasov.
Vlasy zďaleka nerastú neobmedzene, 1-4 mesiace pred prirodzeným odumretím a vypadnutím vlasu sa rast zastaví. Rovnako s ostatným ochlpením, akurát na iných častiach tela je iná teplota/výživa kože/genetická predispozícia/štruktúra chlpu/whatever.