dúfam že mi budete vedieť poradiť. Už dlhšiu dobu sa mi zapaluje podpazušie... Neviem prísť na to, čím to je.. Rozmýšlal som, že antiperspirant, alebo som sa spotil, prípadne či to nie je ochlpením (pred pár rokmi som na to kašlal).
skúsenosti s tým našťastie nemám, ale počula som, že repíkový čaj je na to dobrý.
A najprv si mal ísť ku kožnej a až potom sa pýtať tu. Nepoviem, keby sa ti to spravilo raz a mal by si to len začervenané, ale keď už to pretrváva a hnisá, neviem, prečo si k tej kožnej nešiel
Podľa mňa ti to vzniká práve z toho holenia. Môžno ti zarastajú chlpky alebo sa mohlo stať, že si sa pri holení poranil a zaviedol si si tam nejakú infekciu. S týmto ti naozaj pomôže najlepšie lekár, skoč tam v pondelok a hneď budeš vedieť čo presne to je a z čoho to je.
je to z holenia..bola som za lekárkou a poradila mi gáfrovú masť s ichtamolom. Nanášať 2krát denne a obväzať to nejako treba aby to bolo pritesnené a postupom času si to sám môžeš vytlačiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Jasné že by som tam zabehol, ale najprv sa pýtam tu.. Potom na každú otázku môžte dať odpoveď, aby som zabehol za odborníkom..
Preto sa pýtam, či niekto nemá s tým skúsenosť..
Napríklad teraz som mal od leta pokoj. A zrazu, kde sa vzalo, tu sa vzalo..
A najprv si mal ísť ku kožnej a až potom sa pýtať tu. Nepoviem, keby sa ti to spravilo raz a mal by si to len začervenané, ale keď už to pretrváva a hnisá, neviem, prečo si k tej kožnej nešiel
No asi budem musieť za ňou skočiť..