Vybrali sme si obidve ale kebyže môžem len jedno tak vaňu, aj keď sa oveľa častejšie sprchujeme v kúte, ale kúpeľ vo vani aspoň raz za čas dobre padne a do budúcna hlavne kvôli deťom je vaňa lepšia.. Ale ak neplánujes deti a nekupes sa, tak kút,
vo vani sa dá aj kúpať aj sprchovať, tak mi to príde univerzálnejšie a praktickejšie.. a kým nie som stará a viem vyliezť do vane, tak mi sprchový kút netreba
Hah. V byte mam obrovsku vanu pre dvoch ludi. Ked som ho kupovala tak som si tak vravela, ze “ok, najs, ale je mi to treba?” .... teraz hovorim - nikdy zivot bez vane!!! Kolko zimnych vecerov s knizkou a poharom vina bolo, to je na nezaplatenie si spravit taky maly domaci wellness relax!
No ale ked budem raz velka a bohata tak si dam oba a bude.
no ja som cely zivot zila tam kde je vana....aj ked som sa nastahovala do vlastneho, bola tam vana a ja som vedela ze prva vec ktoru zmenim bude prave toto
cize som si teraz splnila sen prerobila som kupelnu a mam sprchovy kut a nemozem byt stastnejsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No ale ked budem raz velka a bohata tak si dam oba a bude.
cize som si teraz splnila sen prerobila som kupelnu a mam sprchovy kut a nemozem byt stastnejsia
Ale dokelu, ako by som napríklad prala ručne veci priveľké do umývadla v sprchovom kúte?