zaskolactvo je skarede pomenovanie ale tak ja chodim takmer pravidelne do skoly... stane sa obcas ze sa mi tam jednoducho nechce ist- mame narocne predmety, pisomku na ktoru som sa nestihlka naucit, alebo jednoducho nechcem vidiet niektore vymlete chychty mojich spoluziakov
mno ak s arata za zaskolactvp aj utekanie zo skoly do obchodu si kupit chlast tak hej alebo chodenie na vyucko na nejaku druhu tretiu hodinu az tak hej :d ale pojdem aj na cely den ved ospravedlnenky si aj tak pisem sama
keď sa ráno prebudíš s tým, že sa necítiš ísť do školy hovorí sa tomu Choroba, alebo niečo na mňa leze,
Ak sa ráno prebudíš s tým, že sa ti nechce ´´isť do školy tak to už asi záškoláctvo je.. aspoň pre dospelých, pre mňa je únava horšia ako choroba, ja sa musím vyspať do ružovučka aj keby som šla po večerníčku
a k tomu záśkoláctvu , ešte nikdy som sa neuliala, ale to len preto, že sa am nenudím ja to považujem za stretnutie s kamoškami , bavím sa akoby tam učitel ani nebol a ak budem z niečho písat tak sa učím cez prestávku
jasne ked je niekto chory alebo odchadza z poslednych hodin alebo obcas nejde wobec to je w pohode si myslim ale co w buducej praci???tam si to dowolit nebudete moct i ked sa howory ze treba si uziwat kym sme mladi
na blic von ako socka nechodievam, keď sa chcem niečomu nutne v škole vyhnúť alebo niekam preč odísť a mám vtom čase školu tak no problem...ospravedlnenky od lekárky si vybavím kedykolvek chcem aj bez návštevy lekárky
Nechodím "poza".. Nevidím v tom žiaden zmysel.. Keď chcem ostať doma poviem mame že mi je zle... A mimotoho... nechcem riskovať že by mi na to prišli..
haha no my chodíme občas, veď komu by sa už chcelo ísť do školy keď sa ráno nevie ani postaviť poráádno a tiež náš profák nezhltne len tak hocičo, dáva neospravedlnené minúty ešte aj za meškanie autobusu :/ a keby mama zistí že som bola raz za školou tak ma zje aj s topankami a tato ma vyhodi z domu asi
to bude asi tými kvalitnými ospravedlnenkami a originál razítkom a nacvičeným podpisom ale najviac pomože úplne suprová lekárka, taká akú mám ja ktorá sa riadi heslom: "Keď môžem, pomôžem " to bola citácia
ja som este NIKDY nevynechal skolu kvoli tomu, ze by som chcel osta doma, alebo neviem co, ja mam rad skolu, asi ako jeden zmala a snazim sa ju navstevovat co najcastejsie a nebojte sa, nie som chory , ani na hlavu, no jednoducho ma to bavi
ale ok, no musim sa priznat, ze raz, ked som mal vystupenie so suborom, tak som zabudol doniest ospravedlnenku, tak mi dala triedna 4 neospravedlnene hodiny , ale povedalz, ze si z toho nemam nic robit, ze to nevadi a nikde sa to neberie
ja som ešte neblicovala..teda ak sa nepočííta to že som šla k ráno k doktore dať sa zaočkovať a poprepúšťala som skoro šetkých ludíí..ale to sme mali mať písomku z matiky ale také že nejdem do školy alebo utekám zo školy to nie..a to sanedá u nás.. tie kravy súú furt na chodbe
ja nechodim poza casto. ale ked idem, tak idem iba v tedy, ked nemame v skole toho moc alebo naopak, ked mame toho veeelmi vela a nestihala som sa naucit... ale to je asi tak max. raz za dva mesiace.. ale napriklad stredu idem poza.. bo mame branne, tak tam nepojdem (neviem, ci tam aj niekto pojde )
Ja chodím poza legálne vždy dákou náhodou... ale len na jednu vyučovaciu hodinu na ktorej sa mi ffakt nechce byť..... tak sa odtiaľ vyslobodím predsa mám na to ľudí aby som nemusle toľko kvasiť
No takze ja ked som bol naposledy za skolou tak to dopadlo hrozne. Rano pred vyucovanim som sel na inekciu a dostal som ospravedlnenku na cely den ale sel som do skoly ze zavolat niekoho ne blic. Len sa to nejako rozrastlo a este v skole spoluzak povedal ze ma volny byt tak sme sli k nemu. Bolo nas tam od zaciatku 7. Siesti vypili 5 flias tvrdeho(ja som pit nemohol koli inekcii ). No lenze spoluzak bol na lacno a pil ten chlast tak ze si napchal usta chlebol napil sa nech sa mu to nasiakne a potom ten chleba prahltol. Ja este s 1 spoluzakom sem odtal sli asi o 13:00 a setci vyzerali v pohode, jeden spoluzak sa uz vysablil a ten co jedol chleba kludne spal tak sme mu este dali lavor a vyzeral ze bude celkom ok ked sa vysabli. Vecer som sa vsak dozvedel od spoluzacky ze on sa nevysablil a ze skoncil v nemocnici na vyplachu. A zacal sa bordel. Niekto (doteraz netusim kto) to dotlacil do skoly (aj ked sme setci mali ospravedlnenky) a zacalo sa to riesit. Kazdy pohovor s riaditelkou a tak. A teraz mame navrh na podmienecne vylucenie zo skoly. Takze ked uz sa rozhodnete zdrhnut tak si dobre rozmyslite ako to spravite, kde pojdete a hlavne s kym. A neposerte si to ako my.
ja som tiež ,,poza,,nebola a nejako mi to nechýba.....s ospravedlnenkou by nebol problem ale musela by som dohanat to co som chybala alebo dopisat pisomku na ktorej som enbola a prisla by som o haluze cez prestavku a v skole v podstate nerobím nič iba kecám asi tak a tento rok mam celkovo zatim 0 vymeskanych hodin a bifloska nesom v ziadnom pripade
...na zakladke wobec,to som ani nemuselaa tam som maala wolno wzdy...zacala som w prwakuu,ale to skoncilo 2-kou zo sprawaniaa tak som sa kus ukludnila,w tretiaku som mala za polrok 6 wymeskanych HODIN zee uu az hroznee mno a preesne ze zajtra idem "poza" uz len z trucu ze wsetci maju wolno za matury a my ani kkt (a musim ist do shopow
zaškolactvo patri k strednej škole, samozrejme že všetko s mierou..aj ja si občas blicnem a myslim, že nikto by to na mňa nepovedal..najčastejšia forma blicu-rano idem k doktorke zhruba na dve hodiny a zbytok dňa stravim v kaviarni alebo v knižnici, väčšinou si čitam, niečo pišem alebo sa učim, proste som v mojom vlastnom svete...a z tej ospravedlnenky možem žiť aj cely tyžden, mam na to taky trik...už som skušala aj falšovanie podpisu/mama ho ma fakticky primitivny, okrem toho mam u profakov dobru povesť a absolutne nikto ma neupodozrieva/ a takisto som si nejaky datum aj prepisala..a dôvody zaškolactva? ja tomu hovorim "psychicke vyčerpanie" nejake vedome blicovanie kvôli pisomke sa stane u mňa malokedy
nikdy na zakladne skole, ani na strednej som za skolu nechodil....ale priznavam, ze teraz v stvrtom rocniku strednej sa miera ulievania poriadne zväcsila, ale to sivisi s mnohymi vecami....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
keď sa ráno prebudíš s tým, že sa necítiš ísť do školy hovorí sa tomu Choroba, alebo niečo na mňa leze,
Ak sa ráno prebudíš s tým, že sa ti nechce ´´isť do školy tak to už asi záškoláctvo je.. aspoň pre dospelých, pre mňa je únava horšia ako choroba, ja sa musím vyspať do ružovučka aj keby som šla po večerníčku
Školu zvládam v pohode, nemám problém.
to bude asi tými kvalitnými ospravedlnenkami a originál razítkom a nacvičeným podpisom ale najviac pomože úplne suprová lekárka, taká akú mám ja ktorá sa riadi heslom: "Keď môžem, pomôžem " to bola citácia
paradoxne sa ulievam preto, že vo štvrtok máme: slovinu, dve výtvarné, dve matiky a fyziku - t.j. nuda na tristodeväťdesiatuštvrtú.