Ach, tak velmi by som teraz potrebovala zastavit cas... neviete si ani predstavit, ako strasne by mi to pomohlo... Aj vy mate niekedy pocit, ze by ste na chvilku chceli zastavit cas, stihnut si v pohode vsetko zariadit, povybavovat potrebne veci a nemu
tak to by sa niekedy hodilo, ked nestíham a treba všetko stihnuť za 24 hodín a ja nestihnem ani za 30 hod.hihi
ale napríklad by som niekedy stopla ,aj ked som s niekým koho mám rada. všetko by stalo, len mi dvaja by sme boli spolu a mohli si užívať to ,že máme kopec času a spustili by sme znova čas až keby sa nám chcelo - to by bolo pecka ...
7, tak to by už asi sranda nebola...robíš dačo a zrazu zamrzneš... najlepšie by bolo keby som to vedela iba ja...hihihi - viem som sebecká,ale aj to sa niekedy musí..muhehe
Ja by som ho chcela skôr vrátiť a urobiť určité veci inak. Ale, keď teraz nad tým uvažujem, asi by som sa potom nemala kde poučiť na vlastných chybách. No, nechajme to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale viete si predstaviť ako by s nám žilo keby si každý zastavoval čas ako by chcel??
ale napríklad by som niekedy stopla ,aj ked som s niekým koho mám rada. všetko by stalo, len mi dvaja by sme boli spolu a mohli si užívať to ,že máme kopec času a spustili by sme znova čas až keby sa nám chcelo - to by bolo pecka ...
ale obávam sa, že potom by sme boli zastavení furt
Ale ako sa hovorí: "Nikdy nežiadaj čas, aby sa zastavil. Mysli na tých, kt. práve v tej chvíli chcú žiť"...