Často sa ma ľudia pýtajú, prečo som tak zvedavý na ich životné príbehy a ich cestu.
snažím sa predstavovať ich životné situácie a preklopiť ich na seba a tak trochu zisťujem ako by som sa zachoval,mohol zachovať čo by mi vyhovovalo a kde tak ...
Ano ale nemozem to zovseobecnit na vsetkych asi...dokonca obcas maju ludia pocit ze su mi strasne ukradnuti prave kvoli tomu ze su informacie ktore pre mna nie su podstatne pre to aby som ich spoznala
ako koho zivotny pribeh, urco ma nezaujima zivot nejakeho random cloveka co stretnem na ulici, ibaze by mi uz na pohlad prisiel zaujimavy...takisto ma nezaujima ked moja spoluziacka v jednom kuse hovori o svojom "kamaratovi"
zaujímam sa do istej miery, ak niekomu niečo je tak sa opýtam čo as deje a ak povie "nič" viem, že o tom nechce hovoriť tak sa dalej nepýtam, ale ak sa mi chce vyrozprávať tak som tu a počúvam, sem-tam ak viem aj poradím a podobne
áno , zaujímajú, ale s rešpektom. nehodnotím to zo svojho hľadiska, ani to na seba nepretáčam, ani neuvažujem, čo by som robila ja, ani nič. proste ma zaujímajú oni, ako ľudia. a keď nechcú, tak to z nich neťahám.
Tuším ani veľmi nie... Raz za čas prídem vytiahnuť babku z domu, niekam na obed a ona mi stále porozpráva celý svoj životný príbeh, ktorý len zdeprimovanie dookola počúvam a tvárim sa, že to ešte neviem naspamäť. Nie, vďaka... radšej vodku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Máte to nejak podobne alebo to neriešite nezaujímajú vás iní OBYČAJNÝ ľudia??
Kto vás najviac inšpiroval a prečo?