Byť fit – cvičiť, duchovný rast, sebestačnosť – vedieť sa o seba postarať, aby som nebola odkázaná na druhých, pracovať na zlepšení medziľudských vzťahov, zlepšovať sa – vzdelávať sa, aby som nestagnovala...
Niečo dokázať, niečo po sebe zanechať, niekoho vychovať, niekoho milovať, byť najlepším človekom a mužom, akým viem byť a môcť si pred smrťou povedať, že to stálo zato a život som si užil.
Ja chcem byť doktorkou, ktorá bude reálne pomáhať ľuďom. Keď budem veľká a budem mať veľa peňazí, založím mačací útulok, kde budú mať micky z ulice všetko, čo potrebujú, a zároveň to bude kaviareň. Taktiež chcem stretnúť človeka, ktorý ma bude ľúbiť takú, aká som a ja mu to bude opätovať. Neviem, koľko budem mať vlastných detí, ale na 100% si chcem nejaké aj adoptovať. A také menšie veci: Chcem ísť na roadtrip po takých tých typických amerických cestách, mať zbrojný preukaz, absolvovať vojenský výcvik.
spokojnosť.
ostatné ciele, aj tieto "achievement-style" čo tu ľudia píšu, sú len formou ako sa k nej dostať.
kedysi som mal ako primárny celoživotný cieľ jeden z tých, čo je teraz len cestou k spokojnosti. bol o tom robiť veci ktoré budú šíriť a odovzdávať myšlienky čo považujem za hodnotné.
ale potom prišlo obdobie kedy som si uvedomil že fuck human race, it's not worth the effort, or to be the target of my highest goal. akurát tú potrebu stále mám, čiže pointu toho medzicieľa som zmenil z "prispieť odovzdaním daných myšlienok k vývoju ľudstva" na "získať spokojný pocit že som si splnil potrebu odovzdať dané myšlienky"
lebo fuck human race. it's not worth anyone's time, really.
Prestahovat sa svojou priatelkou a psom (ktoreho zatial este nemam) na svoj privatny ostrov (ani ten este nemam) a odpojit sa od internetu (ten zatial mam).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ostatné ciele, aj tieto "achievement-style" čo tu ľudia píšu, sú len formou ako sa k nej dostať.
kedysi som mal ako primárny celoživotný cieľ jeden z tých, čo je teraz len cestou k spokojnosti. bol o tom robiť veci ktoré budú šíriť a odovzdávať myšlienky čo považujem za hodnotné.
ale potom prišlo obdobie kedy som si uvedomil že fuck human race, it's not worth the effort, or to be the target of my highest goal. akurát tú potrebu stále mám, čiže pointu toho medzicieľa som zmenil z "prispieť odovzdaním daných myšlienok k vývoju ľudstva" na "získať spokojný pocit že som si splnil potrebu odovzdať dané myšlienky"
lebo fuck human race. it's not worth anyone's time, really.
A z tých hmotných by som si chcela zarobiť na malinký domček na pláži