nuž dá sa povedať, že vlastne viem čím som bol vo všeobecnosti ale konkrétne to žiaľ neviem a nejako neviem či by sa niečo tým zmenilo keby som o tom mal aj konkrétne informácie
pozeral som raz jednu reláciu v tv a nejaky dr. psychologie hovoril, že náš život pokračuje v dalšom živote a mnohokrát trpíme za skutky, ktoré sme vykonali v minulom živote, tým sa naša duša očisťuje a prechádza do vychších dimenzií, no nevie čo je na tom pravdy?
niečo na tom pravdy môže byť, ale je to podľa mňa skôr založené na nejakej kliatbe a tá sa dá odvrátiť a začať vlastne žiť súčasný život bez hocijakého vplyvu tých minulých
Niekedy si myslim, ze som bola uplny opak toho co som teraz V podstate moje otazka ci verim v posmrtny zivot a zo za tymto zivotom nasleduje este nie je vyriesena.
@sahara ty ale vies co? to bola taka starsia romka dosla zacala mi hovorit veci ktore presne sedeli a nikdo ich nevedel. neviem ako to vedela. a potom mi zase povedala veci ktore sedeli(ako v buducnosti) neprikladala som tomu vyznam ale postupom casu sa to plnilo! ta zena mala pravdu a nechcela ziadne peniaze!
@bunniska hm,,,zaujímave..chcela by som ju stretnuť..ja som mala raz ale smolu na jednu... ale to bola taká sranda...len tak isla okolo mna a začala kričať ze mi niečo vidí v očiach...ze neuveritelné stastie a tak
V prípade, že čosi také existuje, tak som presvedčená o tom, že tuším, čo som kedysi bola a nepotrebovala som k tomu žiadnu vešticu, len trocha sebareflexie
Istá zvedavosť určite, ale asi by som to vedieť nechcel, človek má dosť problémov s týmto životom a pridávať k tomu aj ďalší by bolo zbytočné.
Nuž a mnohé vie človek aj na základe analýzy svojej doterajšej situácie, s použitím učení o príčine a následku. Každý čin vyvolá zodpovedajúci následok. Ľudské zrodenie je výsledkom tzv. ctnostných činov. Hromadenie nezáslužných činov vedie k nižším zrodeniam ako je to ľudské.
Neverím tomu..teda nie tak, aby som predpokladala konkrétne vymedziteľný minulý život. Ale podľa @7 (ej, ťažký budhizmus!) som musela byť masový vrah či niečo na ten spôsob.
Nie som si tým istá. Pochybujem však, že ľudia sa tu snažia, snažia sa žiť čo najlepšie a po smrti NIČ. O tom pochybujem. Či však verím v reinkarnáciu a či chcem vedieť, čoho som inkarnáciu(čo s určitosťou nikto nikdy nebude vedieť), tým som si nie istá. Myslím si, že ak bol človek zlý, krutý, po smrti ho iste čaká nejaký trest. Či Peklo, či inkarnácia v človeku či zvierati, čo ho nejako potrestá, neviem. Nevie to nik, ak len Pán.
@sahara mozno by aj tebe trafila! a mozno nie. asi dost zalezi aj od toho ci v tom nieco najdes. ja ssom to nasla az casom neskor. a este ked mi hovorila co som bola v minulom zivote tak to hovorila tak ako keby to nejako videla.
mne raz jedna veštica vyveštila, že som bol hradnym pánom ale strašne zlým, potom , že som bol partizán ale ma nemci zastrelili.... no a o 150 rokov vám poviem, čo bolo dalej.....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
filip
@bunniska
hadam neveris nejakej vestici, čo si tým len privyrába...resp. snaží sa byť zaujímavá
áno ja osobne verím, a počula som to isté ako @zajko30 a myslím že niečo pravdy na tom môže byť
@bunniska hm,,,zaujímave..chcela by som ju stretnuť..ja som mala raz ale smolu na jednu... ale to bola taká sranda...len tak isla okolo mna a začala kričať ze mi niečo vidí v očiach...ze neuveritelné stastie a tak
Nuž a mnohé vie človek aj na základe analýzy svojej doterajšej situácie, s použitím učení o príčine a následku. Každý čin vyvolá zodpovedajúci následok. Ľudské zrodenie je výsledkom tzv. ctnostných činov. Hromadenie nezáslužných činov vedie k nižším zrodeniam ako je to ľudské.
Prednaska na temu "zivot smrti nekonci" ak niekoho zaujima
» www.water-of-light.com/audio-video/Ziv...