ovecky ked nevedia zaspat pocitaju asi psov alebo pocet zozratej travy ktovie a to ich asiunavy ale to by musel abyt badrogovana ovecka aby pocitala daco.
vecne pero. ani vecny zivot nie je ale vecne pero. vecne pero to som este nepocul. kde take predavaju?
1. nuz vtedy ked ho tak nazvali bolo vecne Respektive ked budes managerka alebo riaditelka a kupis si vecne pero aj vecnost vydrzi, kedze ten jeden podpis a rok tej tuhy vela neminie (kecam co?
vecne pero je normalne pero co kupite bezne v obchode lebo atramentove pero sa po cas vymaze a uz ho nieje thak dobre vidiet a vecne ti ostane na papiery kym ten papier nespalis
no len atrament sa vpija takze ako neviem a obycajne pero cize gulickove to je takte, ze po case mozo zmyznut ale to len tak. 55ema55 to neber ako urazku
ako o co tu ide pozname 2 druhy pier atramentove a vecne aspon tak ma to mama ucila a ci je vecne pero nevypisatelne to som zatial nezistil lebo skor nez ho vypisem ho vacsinou zlomim
Gulickove pera maju atramentove bombicky a ten atrament sa da zmazat "zmizikom", takou fixkou. Ale VECNE PERA maju atrament, na ktory nie je zmizik, co nim napises nevymazes, preto vecne...
1. vecne pero, co je vecne,a len napln nieje vecne v nom! ale je vecna na papieri! a neda sa vyzmizikovat! a potom si musis vecne kupovat novu napln ale ty sa na to vyseres tak si kupis nove vecne pero co sa vecne minie a vecne si budes kupovat nove! tak!
Ako ludia k tej prvej otazke ja viem ako to je boa ja som si robila srandu niektori to zrejme nepochopili a ta druha ako Peb17 no vec ovecky co skacu a ty ich pocitas ked nevies spat
lol..to su krasne otazky...hm take krasne ze az neviem co povedat..........ale asi len tolko.ze z tym vecnym perom oj*.......bo je to takmer vecne pero....ale co je vlastne vecnost?....to je vec dohody .......a ovecky rataju ludi ked nevedia zaspat.....alebo ine ovecky......nikto im nemohol zakazat aby neratali sami seba.....aj ked mozno skoncia ako schizofrenici nakoniec
´priklanam sa k nazoru vze nazov vecne pero je riadny odrb lebo kazdy normalny clovek si povie vecne pero-vydrzi pisat vecne..bohuzial tuha v nom vecna neni
aaa tie ovecky..no ked sa s dakou budem rozpravat spytam sa jej
teda zistujem ze v starovekom grecku filozofovali o ziote, pralatkach a o pohybe v prietsore a case a v sucastnosti ludia filozofuju o vecnych perach a oveckach to je perspektiva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
vecne pero. ani vecny zivot nie je ale vecne pero. vecne pero to som este nepocul. kde take predavaju?
2.,ovecky sú naprogramované aby zaspali. nestane sa aby, nezaspali
no ok Kasko vecnost je relativna pre kazdeho ale mohlo by pisat az kym moja vecnost neskonci?
2. Ovecky pocitaju predsa ludi
a ovečky počitajú svoje posledné dni na salaši
2. a jake ovecky??
A ovecky ked nevedia zaspat ,tak ich treba zastrelit
A tie ovečky, hmmmmm, keď na to prídem poviem....
aaa tie ovecky..no ked sa s dakou budem rozpravat spytam sa jej
Matrixicek99: LOL
A ktomu večnému peru:nie je slovo ako slovo.Ked ti niekto povie že Sydney je v Amerike uveríš mu?
petraska jasne a hned ako mi dany clovek uveri ze moj najlepsi kamarat je dinosaurus rex
2....tha teebaa
a
uz by ste mohli pochopit ze som si robila srandu
q
q
qq
q
q
q