hej, bola to taká blbosť keď sme asi pred rokom boli s kamarátkami u nás doma a boli sme trocha šlahnuté. chceli sme vyvolávať duchov tak sme odlepili môj plagát kurta cobaina (hovorím, šlahnuté), dali sme ho na zem, okolo sviečky, pochytali sa za ruky a vyvolávali(..). nič sa nestalo tak sme sa pustili a nalepili ho naspäť. v tej chvíli sme počuli ako sa zatresli vchodové dvere. vyšla som na schody pozrieť sa kto odišiel/ prišiel ale nikto tam nebol a ani z okna som nikoho nevidela odchádzať....tak dodnes neviem čo si mám myslieť ale plagát je stále na svojom mieste a žiadne ďalšie divné veci sa mi potom nestávali....
Moja krsna s mojou mamou sa rozpravali o zosnulom dedkovi. V tej chvili padla nad nimi garniza. Bola by to mozno nahoda, lenze ta graniza bola zavesena na dvoch hakoch. Je to nemozne, pretoze aby sme ju odvesili museli by sme ju nadvihnut...
S jednou kamoskou sme boli v straom dome opustenom..cez disko mohli byt ale dve hodiny. Ked sme uz boli prec z domu som jej povedal ze asi som videl ducha a ona bez rozmyslania tiez povedala ze aj ona..ked som opisal tu postavu tak povedala ze ona videla to iste... bolo to zvlastne...no ktovie
mne sa stalo no lepsie poevedane nam...sme boli raz v amfiku na filme nieco s batmanom tak nas to nebavilo a bolo dost chladno..a mame takjy sposob zohrievania trpany.. tak som lezal babam na kolenach tak ze som rozlozil telo aby som ani jednu netlacil a kukal hore na oblohu a padali fest zhviezdy..a nik mi neveril a potom uz niekto druhy uvidel tak verili..ale najvacia haluz bola ked ja s kamoskou sme videli daku ziaru iba... na mieste kde bola hviezda uz zrazu po vybuchu alebo ako to nazvat neostalo nic.. ako nevieme ci to bol zaník hviezdy na 100% ale bolo to pekne
No neviem.Mne sa niekedy zdá že je zázrak že ešte žijem
Také sny sa snívajú aj môjmu bratovi, len niekedy sa to vraj splní za mesiac niekedy už druhý deň.Škoda je, že vždy mi to zabudne povedať dopredu.
A s bratom a s kamarátom si myslím že vieme telepatiu.Síce na dosť chujovej úrovni ale niekedy to ide...
Ja rovnako s tymi spomenutymi snami, a najsilnejsie to bolo vtedy, ked sa mi to stalo prvy krat,bolo to bodky presne to iste, s tymi istymi rozhovormi, zazitkami a okolnostmai,prostredim, ktore sa mi snivali, akoby cely pribeh prehrany odznovu. Aj som bola chvilu z toho scvoknuta, aj som sa bala zaspavat, ale nejak to preslo, viacmenej, stava sa este, ale iba taky zablesk, nie cely pribeh.
ja nwm ci tu toto vobec patri ale casto sa mi stava z v nejakej situacii by som odprisahala ze som ju uz zazila...a zo dva krat sa mi snivala buducnost
toto sa mi stalo asi pred polrokom... Bolo to v noci okolo pol tretej rano. Lahla so si do postele a citila ako keby nejaky tlak na mna a nemohla som sa nadychnut. Moja sestra lezala na vedlajsej posteli a spala no zrazu si sadla a otocila na mna hlavu a hovori Asram prisiel...A ja ze kto? ona Asram...ja sa jej pytam kto je Asram? a ona na to: je tu a lahla si a spala dalej. Ja som utiekla z izby a cakala do piatej rana na balkone...potom som si hladala na nete a bolo tam nieco asram ghost...
ale s kamoškou som skoro cely den sme trepali o duchoch a sade sme si ich predstavovali a vecer som sa pozrela do preciene a jak som cely cas kecala o duchoch sa mi to vymstilo a volado sa s tade o zval ze tana....
mne sa takisto obcas sniva buducnost.....raz som dokonca povedal kamosovi aby nerobil to co robi lebo ze to nedopadne dobre (v noci sa mi to snivalo) a do dvoch dni sa to splnilo co som mu povedal........a kedze mam dobru pamet a sny si pametam aj vyse 7 rokov tak obcas ked sa mi nieco o buducnosti, niejake rozhovory, tak ked nastane ten okamih v reali dokazem predbehnut osobu ktora rozprava a dokoncit jej vetu zaujimave a hlavne zabavne sa mi to zda
ANo jasne ze hej ked som pisal pisomku z elektrotechniky a som si bol uplne isty ze to mam dobre mnoo dostal som z toho 5 ale niee wazne pocujem w noci kroky w mojej izbe
ale už si spomínam...a nebolo to ani tak dávno...posledné vysvečko moje...asi z 3 predmetov mi učitelky dali 2ky pričom mi z mojich známok vychádzali jasné 1ky...vraj len preto že som mala málo tých známok alebo iba jednu a nemali odvahu uzavrieť mi 1ku tie kurvy...:/
Nam sa raz stalo ked sme v lete boli vonku ze sme lezali na trave a pozerali na hviezdy a zrazu sme si vsimli tri pohybujuce sa hviezdy/predmety/... pricom aj ich vzajomna poloha sa menila, presli celkom dlhu vzdialenost a potom sa zrazu zastavili a uz sa odtial nepohli... To bolo dost divne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
S jednou kamoskou sme boli v straom dome opustenom..cez disko mohli byt ale dve hodiny. Ked sme uz boli prec z domu som jej povedal ze asi som videl ducha a ona bez rozmyslania tiez povedala ze aj ona..ked som opisal tu postavu tak povedala ze ona videla to iste... bolo to zvlastne...no ktovie
Také sny sa snívajú aj môjmu bratovi, len niekedy sa to vraj splní za mesiac niekedy už druhý deň.Škoda je, že vždy mi to zabudne povedať dopredu.
A s bratom a s kamarátom si myslím že vieme telepatiu.Síce na dosť chujovej úrovni ale niekedy to ide...