Viete taky ten pocit ze tato situacia sa uz stala toto som uz niekde videl...lebo mne sa to stava casto..ze akokeby som citila ze tuto situaciu som uz kdesi videla..akokeby z minuleho zivota....stava sa vam to casto??
zazila som to mnohokrat...obcas mi to pride divne...akoby clovek zil este jeden zivot sucastne s tymto, ale skor...a v noci sa mu to sniva a potom pride na to, ze to uz zazil...
Skoro každý deň..dosť zvláštny pocit keď rozmýšľaš že ,Preboha veď toto sa už raz stalo!,.. a okrem déja vu aj také videnia...napr. aj niekoľko mesiacov dopredu viem, že sa niečo stane...je to pekný schopnosť
Neznášam, keď mi niekto povie, že "toto teraz som už niekedy zažil!". Potom sa dozviem, že nikdy nepočul pojem "Déja vu", a ja niesom taký milý aby som ho nechal v tom, že mu nepoviem, že to sa mu naozaj iba zdalo, že nemá nadprirodzené schopnosti, že všetko spočíva vo chvíľkovom rýchlejšom vnímaní mozgu... Ja im to vždy poviem od srdca a otvorene
Aj mne sa to stáva a napr. dnes som mala takú maximálne zvláštnu že som sedela asi 2 minúty a nevedela som čo sa deje.Asi pred mesiacom sa mi snívala zložitá životná situácia.A dnes som mala déja vu presne toho, čo sa mi snívalo...neviem či to ide ale ak nie tak som asi zrelá na kazajku...
Dneska sa mi to stalo uz 5x minimalne..hrabe mi uz z toho ...pocit ze sa mi to snivalo ale pritom sa mi to nesnivalo..ale uplny pocit ze som to uz zazil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov